Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Night of Champions: Αποτελειωτικό... φινάλε!

Τυχερός θα πρέπει να αισθάνεται ο Seth Rollins που έφυγε με μια από τις δύο ζώνες καθώς το φετινό Night of Champions, τα είχε όλα. Τρεις νέοι πρωταθλητές, αλλά και δύο εξερετικές επιστοφές που έκαναν το κοινό να.. μείνει με το στόμα ανοιχτό.




To Kick-Off της βραδιάς άρχισε με πολλές δηλώσεις από τους WWE Superstars καθώς ο Sheamus δήλωσε σε όλους ότι αναμένεται να γράψει ιστορία στο τέλος της βραδιάς, είτε κερδίσει ο Seth Rollins, είτε ο Sting. Παράλληλα, λίγο αρχότερα η Eden μίλησε με τον Kevin Owens όπου ο ίδοις φάνηκε απόλυτα έτοιμος για να πάρει στα χέρια του τον πρώτο τίτλο της βραδιάς από τον Ryback.

Καλό ξεκίνημα, με ταχύτιτα!



Η Cosmic Wasteland, Stardust και Ascension νίκησαν τους Neville και Lucha Dragon σε ένα ματς με αρκετά γρήγορο ρυθμό, ο Stardust βρείκε την ευκαιρία να χτυπήσει τον Red Arrow με το ''Queen's Crossroad'' για την νίκη.

Night of Champions 2015

Νίκη, στρατηγικής!


Ο Kevin Owens παίζοντας αρκετά έξυπνα θα έλεγε κανείς, κατάφερε και κέρδισε τον Ryback σε ένα ματς για την κατάκτηση του Intercontinental Champion. Ο Owens μπείκε με καλά πατήματα στο ματς και γρήγορα - γρήγορα έβγαλε nock-out το αριστερό χέρι του Ryback έτσι ώστε να τον αποδυναμώσει.  Ο Big Hungry επιχείρησε το Shell Shocked, αλλά ο Owens τον τύφλωσε και με Roll Up πήρε το σημαντικότερο pinfall της καριέρας του στο WWE.

Ανακοίνωση που άναψε το ενδιαφέρον του κοινού!



Ανακοινώθηκε πως τον επόμενο μήνα στο Hell in a Cell, ο Brock Lesnar θα αντιμετωπίσει τον Undertaker μέσα σε κελί. Ήδη, πολλοί από τους οπαδούς του WWE, δεν μπορούν να περιμένουν.

Άστον, αφού μπορεί και μόνος του!



Παρόλο που ο Rusev φαινόταν πως είναι έτοιμος μετά από καιρό να πάρει την πρώτη του νίκη, απέναντι στον Dolph Ziggler, η τύχη, δεν τον βοήθεισε. Ο Βούλγαρος  διαμαρτυρήθηκε έντονα για την διαιτησία σε ένα Pinfall που επιχείρησε να κάνει. Στην συνέχεια, ο διαιτητής απέβαλε την Summer Rae και εκείνη προσπάθησε να τον πετύχει με το τακούνι, αλλά μάταια. O στόχος απέτυχε και βρείκε τον Rusev στο κεφάλι. Στην συνέχεια ο Ziggler δεν δυσκολεύτικε να πάρει την νίκη...


Υποκριτές της... Φύσης



Οι Dudley Boyz έφτασαν κλάσματα δευτερολέπτου μακριά από την κατάκτηση των τίτλων Tag Team, αλλά ο Xavier Woods προκάλεσε DQ, πριν ακουστεί το τρίτο χτύπημα από τον διαιτητή. Στην συνέχεια, η New Day έφερε τραπέζι στο ring και το πλήρωσε ακριβά. Οι Woods δέχτηκε το ''3D'' από τους Bubba Ray και D-Von Dudley.

301 και σήμερα!



Η Nikki Bella δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί με επιτυχία τον τίτλο Divas για δεύτερη φορά σε μια εβδομάδα κόντρα στην Charlotte. Η diva από την Team PCB κατάφερε να υποτάξει με Figure Eight την Bella, ενώ πρώτα είχε προηγηθεί spear στον αέρα. Αυτήν την φορά πανηγύρισε δίχως απρόοπτα με τον πατέρα της, Ric Flair.

*Ο Kevin Owens δήλωσε στην Jo Jo πως δεν κέρδισε τον τίτλο IC, λόγω ενός βιβλίου σαν το ''Secret''. Λίγο αργότερα, ο Ric Flair είπε στην Charlotte πως περήφανος είναι για την νέα πρωταθλήτρια.

Vintage Jericho!



Ο Chris Jericho ήταν ο τρίτος παρτενέρ των Dean Ambrose και Roman Reigns (μετά την εισβολή του οπαδού). Κατάφεραν να αντιμετωπίσουν στα ίσα την Wyatt Family, με τον Braun Strowman να βρίσκεται για πρώτη φορά σε δύσκολη θέση. Ωστόσο, ο ενθουσιασμός του Y2J δεν επέτρεψε στην ομάδα του, να πάρει την νίκη. Κατέληξε στα χέρια του Strowman, ο οποίος τον υπέταξε με Lifting Arm Triangle Chock.

*Μετά τον αγώνα, ο Jericho αποχώρησε προκλητικά από το ring και απομακρύνθηκε από τους συμμάχους του.

*Στην συνέχεια, η Authority προσπάθησε να εμψυχώσει τον Seth Rollins, με τον Sheamus να καραδοκεί παντού.

Cena... πέντε αστέρων!



Οι John Cena και Seth Rollins έδωσαν ακόμη μια εξαιρετική μάχη, με πολλές ανατροπές. Ο Champ βγήκε νικητής από τον πόλεμο, έπειτα από Attitude Adjustment. Κατέκτησε τον τίτλο United States για πέμπτη φορά στην καριέρα του. Ο Architect προσπάθησε να ξεφύγει από τον δεύτερο αγώνα κόντρα στον Sting, αλλά ο νέος πρωταθλητής US τον χτύπησε με AA στο πάτωμα και τον επέστρεψε πίσω στο ring.

Η νύχτα... στις φλόγες!



Ο Sting έφτασε κοντά στον τίτλο WWE World Heavyweight, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Seth Rollins πέρασε τον Vigilante μέχρι και μέσα από τραπέζι των σχολιαστών, για να κατορθώσει στο τέλος να πάρει την νίκη, ανατρέποντας το Scorpion Death Lock σε ένα αναπόφευκτο pinfall. Ο διεκδικητής της ζώνης του WWE έκανε ότι περνά από το χέρι του και για το περασμένο της ηλικίας του... έπαιξε αντάξια των προσδοκιών μας.

Το καλό... για τον Architect ακολούθησε στην συνέχεια. Ο Sheamus μπήκε στο ring και χτύπησε τον Rollins με Brogue Kick. Την στιγμή που πήγε να εξαργυρώσει την βαλίτσα του, επέστρεψε ο Demon Kane. Ο Ιρλανδός προσπάθησε να πείσει τον Big Red Monster να κάνει cash in, αλλά δέχτηκε Chokeslam. Η βραδιά έκλεισε με Tombstone στον Rollins και φλόγες στο ring.


Αποτελέσματα WWE Night of Champions 2015:

- Οι Stardust, Konnor και Viktor νίκησαν τους Neville, Sin Cara και Kalisto (Kickoff Match).

- Ο Kevin Owens νίκησε τον Ryback - νέος πρωταθλητής Intercontinental.

- Ο Dolph Ziggler νίκησε τον Rusev.

- Οι Dudley Boyz νίκησαν τους Kofi Kingston και Big E με DQ - παρέμειναν πρωταθλητές Tag Team.

- Η Charlotte νίκησε την Nikki Bella - νέα πρωταθλήτρια Divas.

- Η Wyatt Family νίκησε τους Roman Reigns, Dean Ambrose και Chris Jericho.

- Ο John Cena νίκησε τον Seth Rollins - νέος πρωταθλητής US.

- Ο Seth Rollins νίκησε τον Sting - παρέμεινε πρωταθλητής WWE World Heavyweight.
Oldest

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE