Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

PAYBACK 2016: Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο

Το Payback 2016 είναι πλέον κομμάτι του παρελθόντος μιας και πραγματοποιήθηκε χθες με θετικό πρόσωπο μπορστά στον κόσμο του Σικάγο. Κακά νέα για τον Enzo Amore, ανακοινώθηκε το main event του Extreme Rules.

 


Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς στο kick off είχαμε 2 αγώνες. Η μια ήταν η μάχη ανάμεσα στους Dolph Ziggler και Baron Corbin όπου μας χάρισαν έναν σχετικά μέτριο αγώνα. Το ματς είχε τις καλές του στιγμές και όλα έδειχναν πως ο Baron ήταν έτοιμος να πάρει την πρώτη του νίκη αλλά ο Ziggler ύστερα από έν α roll up «έκλεψε» την νίκη.


Στην συνέχεια είχαμε τον United States Championship αγώνα όπου ο Kalisto κατάφερε και κέρδισε και πάλι τον Ryback σε έναν αγώνα κλάσης ανώτερο από εκείνο στην WrestleMania. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ryback βρέθηκε πολύ κοντά στο pin αλλά η νίκη δεν ήρθε ποτέ.


Με τους χειρότερους οιωνούς τρόπους ξεκίνησε το main show αφού ο Enzo Amore βρέθηκε να είναι σοβαρά τραυματισμένος. Το αγώνας ανάμεσα στην ομάδα του και τους Vaudevillians δεν έληξε ποτέ με αποτέλεσμα να μην έχουν νικητή.


Οι Sami Zyan και Kevin Owens μας χάρισαν έναν τρομερά απίστευτο αγώνα καθώς η χημεία των δύο παλαιστών πάνω στο ρινγκ ήταν εξαιρετικά καλή. Ο Owens κέρδισε την νίκη ύστερα από ένα πολύ δυνατό Pop Up Powerbomb. Την συνέχεια ο ίδιος σχολίασε μαζί με τους σχολιαστές τον αγώνα του Cesaro και Sami Zyan όπου ακολούθησε λίγο αργότερα.


Σε σχετικά καλό αγώνα όπου ο Cesaro ήταν έτοιμος να στευθεί Intercontinental Champion, o Sami Zyan έκανε την εμφάνισή του και επιτέθηκε στον K.O. που βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών. Οι δυό, τους μπήκαν στο ρινγκ με αποτέλεσμα να μην δει ο διαιτητής τον Miz την ώρα που ο Cesaro τον είχε κληδώσει για τα καλά. Ο Cesaro έδειξε τους δύο παλαιστές από το ρίνγκ και τότε, ο Miz βρήκε την ευκαιρία να κερδίσει το ματς με ένα roll up. Μάλιστα, ο Owens πραγματοποίησε επίθεση και στους τέσσερις και ήταν αυτός που κράτησε τον IC τίτλο ψηλά.


Οι Chris Jericho και Dean Ambrose πάλεψαν με όλους τους τις δυνάμεις και τα κατάφεραν αφού το αποτέλεσμα ήταν για επίπεδα PPV. Ο Ambrose πείρε την νίκη που τόσο έψαχνε ύστερα από ένα Dirty Deeds.


Στο Women’s αγώνα της βραδιάς, η Charlotte κατάφερε να κρατήσει τον τίτλο της αφού έκλεισε την Natalya στο δικό της Sharpshooter όμως με την αυτήν να μην παρετήτε ποτέ. Το τι είδε ο διαιτητής, δεν ξέρει κανείς. Μετά την λύξη του αγώνα οι Bret Hart και Natalya έκαναν Sharpshooter σε Flair και Charlotte αντίστοιχα.


Στο segment για τον έλεχνο του Monday Night RAW, οι Shane McMahon και Shane McMahon έκαναν τις δικές τους δηλώσει για το τι έχουν προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην εταιριά. Ο Vince τόνισε πως σέβετε και τους δύο και για αυτό τον λόγο θα δώσει το RAW και στα δύο αδέρφια.
Αφού ο AJ Styles κατάφερε και κέρδισε τον Roman Reigns 2 φορές, χώρίς όμως να παίρνει τον τίτλο, οι Shane και Stephanie μας ανακοίνωσαν πως έναν Championship αγώνας θα πρέπει να τελειώσει με νικητή. Ο Roman στην Τρίτη και φαρμακερί του προσπάθεια κέρδισε τον AJ Styles παρά την προσπάθεια των Gallows και Anderson να τον σταματήσουν μιας και οι Usos ήταν εκεί για τον ξαδέρφό τους.


Στο τέλος της βραδιάς του Shane και Stephanie μας ανακοίνωσαν πως το main event του Extreme Rules σε 3 εβδομάδες θα είναι και πάλι ανάμεσά στους AJ Styles και Roman Reigns.
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE