Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Επιστρoφή Randy Orton στο κόλπο;

Όπως είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα στο Monday Night RAW, ο Randy Orton επέστρεψε στο WWE για να σώσει τους Roman Reigns & Dean Ambrose από τα χέρια της Wyatt Family. Θα μείνει μαζί τους; 


Ο μεγάλος Randy Orton  - Viper
Μια εβδομάδα μώλις πέρασε από την επιστροφή του Randy Orton στα ρινκς του WWE και ήδη έχουμε αρχίσει να βλέπουμε πολλά σενάρια που κανείς δεν ξέρει αν αληθεύουν. Πριν την επιστροφή του, ο Viper είχε χτυπηθεί άσχημα από την Wyatt Family έτσι ώστε να μην πάει μαζί με τους Roman Reigns και Dean Ambrose στο Night of Champions 2015.


Ο Randy Orton αναμένεται να δώσει αγώνα το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στον Sheamus για ένα σενάριο που δεν έχει αρχήσει ακόμα. Λογικά, σύμφωνα με τις φήμες, αναμένετε να χτιστεί κάποια μεγάλη κόντρα ανάμεσα στο δυο superstars σχετικά με την βαλίτσα Money In The Bank.

Αυτή την στιγμή το WWE έχει στα πλάνα του αγώνα της Wyatt Family απέναντι στους Roman Reigns και Dean Ambrose αλλά και τον Randy Orton έτσι ώστε να γίνει ένα rematch του αγώνα τους Night of Champions όπου οι πρώτοι ήταν και οι νικητές. Ο Orton αναμένεται να βοηθήσει τους 2 αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα μείνουν μαζί από την στιγμή που ο Viper θα δώσει αγώνα από το πουθενά με τον Mr. Money In The Bank, Sheamus.

Εσείς τον θέλετε μαζί με τους Reigns & Ambrose;
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE