Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

«Σε εξαιρετική κατάσταση ο Undertaker!»

Ο Hall of Famer μίλησε μέσω της ιστοσελίδας του αυτή την εβδομάδα σχετικά με την κατάσταση στο WWE, τον Undertaker, τον Παγκόσμιος πρωταθλητή Seth Rollins,  αλλά και για την επιστροφή του Chris Jericho.


O Jim Ross ως σχολιαστής του WWE

Διαβάστε εδώ με λίγα - από τα πιο βασικά - λόγια του άρθρου.


Σχετικά με την Ιατρική κάλυψη όπου υπάρχει στο WWE:
- Η εταιρία WWE παρέχει την καλύτερη ιατρική μονάδα για τους παλαιστές του και καμία άλλη στον κόσμο δεν θα μπορούσε ποτέ να συγκριθεί μαζί του.

Για το αν πλησιάζει το τέλος στην καριέρα τοο Undertaker:
- Η κόντρα μεταξύ Undertaker και Brock Lesnar που υπάρχει αυτή την στιγμή είναι μια από της καλύτερες και θα μπορούσε να συνεχιστεί μέχρι το τέλος και των δυο παλαιστών. Φυσικά, όλα εξαρτόνται στην υγεία του Undertaker όπου αυτή την στιγμή είναι στο καλύτερο επίπεδο που θα μπορύσε να βρίσκετε.
Για τις κινήσεις του Seth Rollins:
- Ο Rollins χρησιμοποιεί τέτοιου είδους κινήσεις που αρέσουν στον κόσμο του WWE. Αυτό είναι και θετικό διότι αν κάποια στιγμή γίνει face, αυτό έχει αποτελέσει ένα συμαντικό παράγοντα της αλλαγής.

Για την εμφάνισε - επιστοφή - τους Chris Jericho στο Night of Champions:

- Μου άρεσε πάρα πολύ να δω τον Jericho να επιστρέφει στο σπίτι του. Θα μπορούσε να βοηθήσει τον Roman Reigns έτσι ώστε να γίνει ακόμα καλύτερο. Ο Sting τα πήγε περίφημα ιδικά για την ηλικία των 56 ετών.
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE