Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Τι είπε ο Seth Rollins για Sting

Όπως αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες ο Sting στην ιστοσελίδα του WWE, εκτός από τους φυσικούς πόνους όπου έχει στον λαιμό του βρίσκετε σε καλή κατάσταση.


Seth Rollins VS Sting
Ο Sting ως επαγγελματίας παλαιστής που είναι, δήλωσε ότι βρίσκετε στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε να βρίσκετε κανείς ύστερα από ένας τέτοιου ίδους τραυματισμό. Παράλληλα, ο Icon αναφέρθηκε και στον αντίπαλο του Seth Rollins με τα καλύτερα λόγια.

Πως περιγράφει το να αγωνίζεται εναντίον του Rollins:

- Η μεγαλύτερη ευτυχία, ήταν τιμή μου. Μετά από 30 χρόνια δουλεύοντας με μερικούς από τους καλύτερους ο Rollins ίσως είναι ο καλύτερος όλων. Και νομίζω ότι είναι ακόμα στην αρχή. Δεν έχω δει κανέναν άλλο τόσο ταλαντούχο. Αγωνίζεται σε δύο αγώνες στο RAW, δύο αγώνες στο PPV, εμπλέκεται σε κάθε promo. Έρχονται από παντού πάνω του. Έχει πολλά στο πιάτο του. Κουβαλάει πολλά, όμως τα διαχειρίζεται άψογα. Έχει αποδείξει ότι μπορεί. Είμαι τόσο χαρούμενος που δούλεψα μαζί του. Είναι ο τύπος που θα μπορούσε να είναι εκεί με ένα "σκουπόξυλο" και να το κάνει να φαίνεται ενδιαφέρον, ένα ματς που ο κόσμος θα θελε να δει.

Για τη συζήτηση που είχαν μετά τον αγώνα:

- Πραγματικά, δεν μπορώ να πω αρκετά. Κουνούσε το κεφάλι του στο ασθενοφόρο και έλεγε: "Φίλε, συγνώμη. Δεν ξέρω τι συνέβη". Του απάντησα: "Seth, μην ανησυχείς, δεν φταις εσύ". Και εκείνος για 15 λεπτά έλεγε: "Ήθελα να σου πω τι τιμή ήταν για μένα, τι ευχαρίστηση. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είχα την ευκαιρία να μπω στο ρινγκ και να αγωνιστώ μαζί σου. Ντυνόμουν σαν εσένα στο Halloween, όταν ήμουν παιδί". Συνέχιζε, έλεγε κι άλλα, αλλά αλήθεια αυτό το παιδί δεν έχει ιδέα πόσο εκτιμώ που μπόρεσα και δούλεψα εγώ μαζί του".
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE