Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

RAW 09/28/2015: Απίστευτη βραδία!

Δείτε πρώτοι τα αποτελέσματα του σημερινού απολαυστικού WWE RAW όπου αναμένεται να είναι μια δυνατή πρόβα ενόψει 3 Οκτωβρίου!



Open Challenge από τον John Cena.

Το show άρχισε με τον United States Champion να κάνει την εμφάνιση του στο ρινκ του RAW όπου ανακοίνωσε το Open Challenge για το US Title. Έτσι, οι New Day παρακαλώ ήταν αυτοί που έκαναν την εμφάνιση τους έτσι ώστε να διεκδηκήσουν κάτι από τον John Cena και την ζώνη των Ηνωμένων Πολιτιών.

Αργότερα, ο Cena τέθηκε αντιμέτωπος με έναν από τους 3 παίκτες των New Day καθώς οι άλλοι δυο σύμφωνα με τον διαιτητή του αγώνα θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, πράγμα που έγινε.

Κι' όμως... New Day!


JOHN CENA VS New Day
Ο αγώνας ήταν αρκετά καλός με την New Day να έχει απολύτος τον έλεγχο απέναντι στον US Champion. Ξαφνικά ο Cena με ένα STF ήταν έτοιμος να τελειώσει το ματς αλλά ο Kofi Kingston ήταν ο πρώτος από την New Day όπου σταμάτησε τον Cena από την νίκη. Αργότερα, οι Dudley Boyz εφνανίσηκαν στο ring για να βοηθήσουν τον John Cena καθώς ήταν αντιμέτωπος με 3. Τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά θα ήθελαν για τους δεύτερους αφού έχασαν το ματς αφού πρώτα η New Day με πολλά χτυπήματα έβγαλε out τον John Cena που πλέον δεν μπορούσε να κάνει τίποτα απέναντι τους.

Όπως και τον... Cesaro!


Big Show VS Mark Henry

Στην συνέχεια του RAW, ο Mark Henry τα έβαλε με τον Big Show. Αγώνας, εύκολος για τον Big Show όπου μέσα σε 3 λέπτά νίκησε τον Mark χωρίς να έχει δεχθεί ούτε μια γροθιά. Ο μεγαλύτερος αθλητής στον κόσμο δηλώνει ότι είναι έτοιμος να τα βάλει με τον Brock Lesnar καθώς ακολουθεί μεγάλος αγώνας των δύο θρύλων.

Σχετικά... εύκολα!

Σχετικά εύκολα νίκησε η ομάδα της Team Bella την ομάδα της Charlotte, χωρίς πλεόν την Paige μετά το MIZ TV.


Μοναδικό το καινούργιο μέλλος της Wyatt Family! 


ΤΈΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Wyatt Family
Στον επόμενο αγώνα της βραδίας ήταν κάτι ξεχωριστό ίσως για την συνέχεια αφού Prime Time τέθηκαν αντιμέτωποι με τους Braun Stowman και Luke Harper. Ωραίο παιχνίδι αλλά κράτησε πολύ λίγο καθώς ο Braun Strowman ήταν και πάλι παρών και έδωσε πάρα πολύ εύκολα την νίκη στην ομάδα του.

Επιστροφή King Barrett



Ο επόμενος αγώνας του RAW ήταν ένα κλασικό single match ανάμεσα στους Neville και Stardust. Πάνω στα 3-4 λεπτά αγώνα ο King Barrett έκανε την επιστροφή του στα ρινκ μετά τον τραυματισμό που είχε και έβγαλε νοκ-αουτ και τους δύο superstars.

Kane VS Rollins!


Πάμε γα μεγάλο ματς

Την ώρα που ο Kane πήγε να κάνει δηλώσεις σχετικά με το WWE, ο Seth Rollins τον σταμάτησε δείχνοντας του ένα βίντεο μέσω της οθόνης του σταδίου. Το βίντεο ήταν σχετικά με χτυπήματα σοκ όπου ο Kane έχει διεπράξε στο παρελθόν θέλοντας να πει όχι ο Kane αποτελεί ένα "διάβολο" του WWE. Ο Kane δεν είναι στο παράδοσω, εγώ ανοίκω στον παράδισο που μόνο και μόνο με την ζώνη που έχω νιώθω ότι είμαι στον παράδεισο, ήταν τα λόγια του Seth.

Στην συνέχεια ο Kane απάντησε με άλλο βίντεο στα λόγια του Seth Rollins. Στην συνέχεια ο Seth κόλλησε στον Kane λέγοντας ότι είναι ο πρωταθλητής του κόσμου και του επιτέθηκε χτυπώντας τον άγρια ακόμα και με καρέκλα Χ8 φορές. Αργότερα, ο ιατρικό επειτελίο του WWE ήρθε για να μαζέψει τον Kane από τα πατόματα. Ο Kane μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λίγο αργότερα...

Ξαφνικά, το ασθενοφόρο σταμάτησε και βρήκε από μέσα ο Demon Kane χωρίς να έχει κανέναν πρόβλημα. Αμέσως μετά, εμφανίστηκε στο ρινγκ και ΔΙΈΛΥΣΕ τον Seth Rollins! Απίστευτη σκήνη... που θα μείνει για πάντα!!! Ο Seth άφησε την ζώνη του στο ρινκ και ο Kane την πήρε.

Εύκολα ο Randy Orton!



O Randy Orton κέρδισε πανεύκολα τον Βo Dallas στον επόμενο αγώνα του RAW μέσα σε 4 λεπτά αφού με το τελικό RQO ο Dallas δεν είχε καμία ελπίδα να αντιδράσει.

Μύνημα ενόψει Hell In A Cell;



Επόμενος αγώνας μετάξυ, Kevin Owens και Rusev με τον Ryback να κάθεται μαζί με τους σχολιάστες και ενώ όλα έδειχναν μια χαρά, οι δύο τους επιτέθηκαν μαζί στον Ryback όπου δεν μπορούσε να αντιδράση. Έτσι, ο Dolph Ziggler εμφανίστηκε έτσι ώστε να "σώσει" τον Big Guy από τα χέρια των 2 με τον Kevin να πέρνει την ζώνη του και να αποχωρεί.

Δηλώσεις ενόψει Lesnar VS Show 



Ο μάνατζερ του Brock Lesnar ήταν ο επόμενος που πήρε το τίμονη του RAW λέγοντας πράγματα για τον Big Show όπου ο 2ος έκανε την επιστροφή και βρέθηκε face-to-face με τον τεράστιο, Big Show. Στην συνέχεια ο baby face όπως τον αποκάλεσε ο Show, αποχώρισε.

Main Event



Στο σημερινό main event της βραδίας ήταν κάτι ξεχωριστό. Ο Roman Reigns τα έβαλε με τον Bray Wyatt. Ο δεύτερος εμφανίστηκε στο ρινκ μαζί με όλη την ομάδα της Wyatt Family και ύστερα από ότι του είπε ο Reings, λέγοντας τον "Bitch", τους είπε να αποχωρίσουν από τον αγωνιστικό χώρο. Πάρα πολύ ωραίο ματς και για τους δύο παίκτες αφού και οι δύο τους ήταν αρκετά καλοί με καλά διαστήματα. Οι δύο παίκτες βγείκαν εκτός ρινκ και δεν επέστρεψαν μέχρι τον χρόνο που επιστρέπετε, 10 δεύτερολεπτα, και έγινε ο χαμός εκεί έξω!

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Οι New Day νίκησαν τους John Cena και Dudley Boyz.
O Big Show νίκησε τον Mark Henry.
Η Team Bella κέρδισε την ομάδα της Charlotte.
Braun Stowman και Luke Harper νίκησαν τους Prime Time.
O King Barrett επέστρεψε και διέλυσε τους Neville και Stardust.
Ο Kane πήρε την ζώνη του Seth Rollins.
Ο Randy Orton πείρε την νίκη απέναντι στον Bo Dallas.
Rusev & Kevin Owens επιτέθηκαν στον Ryback.
Ο Roman Reigns νίκησε τον Bray Wyatt στο Main Event.
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE