Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Δείτε όλα τα ματς για σήμερα...

Μπορεί τα μυαλά πολλών από τους φίλους του WWE να είναι στο ερχόμενο Hell In A Cell αλλά παρόλ' αυτά, το σημερινό επεισόδιο στην Madison Square Garden, αναμένετε να είναι κάτι διαφορετικό.


Madison Square Garden WWE
Οι σεναριογράφοι της εταιρία κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικά καλό match card, και μπράβο τους γι' αυτό, όπου αναμένετε να το δούμε σήμερα στις οθόνες μας.

1) Brock Lesnar εναντίον του Big Show

Μια κορυφαία μάχη τα τελευταία χρόνια για την εταιρία. Δύο από τους καλύτερους παλαιστές όλης της ιστορία συγκρούονται ξανά μετά την καταστροφή του ρινκ το 2003 και το 2002. Όλα τα μάτια είναι στραμένα σε αυτό το ματς για πολλούς και σίγουρα αναμένετε να είναι το κάτι άλλο.

Πρόβλεψη: Brock Lesnar

2) John Cena VS Seth Rollins σε κλουβί για το US Title

Για ακόμη μια φορά τους τελαυταίουυς μήνες αυτοί οι δύο αναμένετε να τεθούν αντιμέτωποι έτσι ώστε να τελειώσει αυτή η κόντρα. Η John Cena δέχθηκε την ήττα στο SummerSlam και ήταν η μόνη. Από τότε ο Champ μετράει 2 νίκες σε δύο ματς και σήμερα ο Seth Rollins δεν θα μπορεί να έχει το μυαλό του στον John Cena αφού η σκιά του Kane έχει στηχιόσει από την στιγμή που αναμένετε να τον αντιμετωπίσει στο Hell in a Cell.

Πρόβλεψη: John Cena

3) Kevin Owens VS Chris Jericho για το Intercontinental Championship

Ένα κλασικό ματς όπου από την στιγμή που θα λύπει ο Ryback ίσως και δεν θα έχει και κανέναν ενδιαφέρον. Ο Y2J μόλις επέστρεψε και λογικά η εταιρία δεν θα του δώσει κάποιον τίτλο ακόμα.

Πρόβλεψη: Kevin Owens

4) The New Day VS Dudley Boyz για το WWE Tag Team Title

Από τα πιο δύσκολα ματς της βραδιάς έτσι ώστε να πέσεις μέσα. Οι New Day είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση αυτή την στιγμή και αυτό φαίνετε από την χημεία όπου έχουν οι 3οις του στο ring. Απ' την άλλη, οι Dudley Boyz αργά ή γρήγορα θα στευθούν πρωταθλητές έτσι ώστε να φτάσουν τους 10 τίτλους. Πόλλοι λένε ότι αυτό θα γίνει σήμερα αλλά απ' την άλλη, αν το WWE θέλει να έχει κρατήσει αυτή την κόντρα μέχρι και το HIAC θα πρέπει να κερδίσουν οι New Day.

Πρόβλεψη: The New Day

5) Rusev VS Ziggler

Αυτή η κόντρα δεν λέει να σταματήσει για τους δύο από την στιγμή που ο Ziggler νίκησε τον Rusev στο Night of Champions, άρα σήμερα η λογική λέει ότι οι ρόλοι θα αντιστρέφουν.

Πρόβλεψη: Rusev

6) Randy Orton VS Sheamus

Προσωπικά, περιμένω αυτή την μάχη να την δω εδώ και 3οι μήνες. Σίγουρα, θα είναι η αγαπημένη μου και από την στιγμή που ο Sheamus δεν έκανε το cach in στο NOC λογικά θα κάνει την νίκη απέναντι στον Orton που μόλις έχει επιστρέψει.

Πρόβλεψει: Sheamus
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE