Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Πιθανό match card για το Hell in a Cell

Το ROD.gr καλωσορίζει τον καινούργιο του αρθρογράφο  στην ιστοσελίδα μας και αυτό είναι το πρώτο άρθρο του ενόψει των επομένων που επρόκειτο να ακολουθήσουν. Θέμα: Προβλέψεις ενόψει του ερχόμενου Hell In A Cell.


HELL in a CELL 2015

Kickoff Match Neville vs Bad News Barrett vs Stardust 

Άρχισε στο raw μετά το summerslam όταν ο Stardust επιτέθηκε στον Barrett πισώπλατα και μετά ο Neville επιτέθηκε στον Stardust. Στο Night of Champions ο Stardust μαζί με την Ascension τον Neville και τους Lucha Dragons.Ο Bad news Barrett επέστρεψε στα προηγούμενα raw μοιράζοντας Bull hamers στον Neville και στον Stardust. Ελπίζω να γίνει και προβλέπω νικητή τον Bad News Barrett.

Πρόβλεψη: Bad News Barrett

Roman Reigns vs Bray Wyatt Hell in a Cell Match

Αυτό το ματς ξέρουμε ότι θα συμβεί. Μετά το one on one match και το six man tag team match τώρα ... Hell in a cell match. Όπως είπε κι ο Roman Reigns αυτοί το ξεκίνησαν αυτοί θα το τελειώσουν! Θα είναι σίγουρα ένα δυνατό ξεκίνημα που θα μας ξεσηκώσει. Προβλέπω νίκη του Roman Reigns και τέλος αυτής της κόντρας.

Πρόβλεψη: Roman Reigns

Kevin Owens(c) vs Ryback Intercontinental Championship match

Κι αυτό το match είναι σίγουρο. Όχι πολλά πράγματα ο Ryback θα εξαργυρώσει το rematch του αφού αυτός ήταν ο πρώην Intercontinental Champion. Όχι πολύ δυνατό match ίσα ίσα να μας χαλαρώσει από το προηγούμενο hell in a cell match. Προβλέπω τον Kevin Owens να νικάει και να μένει Intercontinental Champion.

Πρόβλεψη: Kevin Owens

Charlotte(c) vs Nikki Bella  Divas Championship match 

Κι αυτό σίγουρο ότι θα γίνει. Περίμενα να ήταν ένα triple threat ή ένα fatal 4 way αλλά τελικά είναι ένα απλό one on one match. Τίποτα ιδιαίτερο η Charlotte θα υπό τάξει  την Nikki Bella για ακόμη μια φορά με το figure eight leglock και θα μείνει Divas Champion.

Πρόβλεψη: Charlotte

John Cena(c) vs Dolph Ziggler US Championship match 

Πολύ πιθανό να δούμε αυτό το match μετά κι από αυτά που έγιναν στο total divas και στο τελευταίο raw.Θα είναι ένα καλό match προβλέπω νίκη του Dolph Ziggler και καινούργιο us champion καθώς ο cena θα λείψει μετά το hell in a cell για δύο μήνες.

Πρόβλεψη: Dolph Ziggler 

Seth Rollins(c) vs Kane WWE Word Heavyweight Championship match 

Κι αυτό σίγουρο match. Ο Seth Rollins θα αντιμετωπίσει τον Kane για την WWE Word Heavyweight Championship. Μετά απ' όλα αυτά που έχουν γίνει θέλω ένα δυνατό match. Αν χάσει ο Demon Kane ο Corporate Kane θα απολυθεί. Προβλέπω τον Seth Rollins να νικάει και να παραμένει WWE Word Heavyweight Champion.

Πρόβλεψη: Seth Rollins

The New Day(c) vs Dudley Boyz WWE Tag Team Championships match

Σίγουρα θα γίνει κι αυτό το match για τις Tag Team Championships ανάμεσα στην New Day και στους Dudley Boyz. Στο Night of Champions και στο live from MSG οι Dudleyz νίκησαν με DQ αλλά δεν κατάφεραν να γίνουν νέοι πρωταθλητές. Πιστεύω στο Hell in a cell  θα το καταφέρουν και θα γίνουν new Tag Team Champions.

Πρόβλεψη: Dudley Boyz

Undertaker vs Brock Lesnar Hell in a Cell match 

Το πιο διαφημισμένο και αναμενόμενο match, το main event της βραδιάς Undertaker vs Brock Lesnar. Όλα ξεκίνησαν στην Wrestlemania 30 όπου ο Lesnar σταμάτησε τον σερί του Undertaker. Πριν 3 μήνες, στο Battleground ο νεκροθάφτης γύρισε για να πάρει εκδίκηση από το θηρίο. Στο summerslam μετά από ένα εξαιρετικό match με απίστευτο τέλος ο Undertaker κέρδισε τον Brock και ισοφάρισε την σειρά σε 1-1. Τώρα είναι το τελευταίο τους match, μέσα στο κλουβί θα δώσουν έναν εκπληκτικό αγώνα και τελικά πιστεύω πως ο Undertaker θα νικήσει σε αυτό το match.

Πρόβλεψη: Undertaker
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE