Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

RAW 10/12/2015: Απίστευτα... τρελή βραδιά!

Δείτε πρώτοι τα αποτελέσματα του σημερινού απολαυστικού WWE RAW όπου αναμένεται να είναι μια δυνατή πρόβα ενόψει Hell In A Cell που έρχεται σύντομα.



Διαβάστε εδώ τα αποτελέσματα: 

Και με το καλημέρα, Seth Rollins VS Kane (Main Event) 

Πρώτα απ΄όλα το show άρχισε με τον Kane να μιλά στο τηλέφωνο και να του ανακοινώνουν ότι σήμερα δεν θα πρέπει καθόλου να ανακατευθεί με τον Seth Rollins. Αργότερα, ο Kane έστειλε άτομο να ανακοινώσει στον Seth ότι σήμερα αναμένεται να έχει αγώνα ανάμεσα στον ίδιο και στον Coorparete Kane. 

Έναρξη με αγώνα για το Hell In A Cell

Ο πρώτος που έκανε την εμφάνιση του στο ring ήταν ο Dean Ambrose καλωσορίζοντας όλο τον κόσμο του WWE στο Monday Night RAW λέγοντας ότι απόψε αναζητά κάποια μάχη. Έτσι, ο Randy Orton ήταν αυτός που εμφανίστηκε στο ring μαζί του. Ο δεύτερος του ανακοίνωσε ότι στο Hell In A Cell θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Luke Harper και τον καινούργιο των Wyatt Family και παρτενέρ του θα είναι ο Randy Orton.

Πρώτος αγώνας της βραδιάς... από το πουθενά!

Καθώς οι Orton και Ambrose μιλούσαν σχετικά με το μεγάλο αγώνα στο HIAC, οι New Day εμφανίστηκε και τους υποτίμησαν καθώς έδειχναν τρομαγμένοι με την Wyatt Family και τους ανέφεραν, ότι θα πρέπει να φοβούνται τους New Day καθώς πριν μια εβδομάδα έβγαλαν νόκ άουτ τους Dolph Ziggler και John Cena ενώ ποτέ αυτοί δεν το έχουν κάνει... Στην συνέχεια, ο Kane μέσω της οθόνης του σταδίου είπε πως αν οι New Day είστε οι καλύτεροι, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε του Randy Orton και Dean Ambrose, right NOW.

Και πάλι από του πουθενά... 

Πρώτος αγώνας της βραδιάς έφερε αντιμέτωπους τους Orton - Ambrose VS New Day. Αρκετά καλώς αγώνας από τους 4 παίκτες χωρίς όμως να υπάρχει κάτι το τρομερό λόγο το ότι αποτελεί τον πρώτο αγώνα της βραδιάς. Τον έλεγχο τον είχαν περισσότερο οι Dean Ambrose και Randy Orton αλλά οι μεταξύ τους ομιλίες δεν ήταν και οι καλύτερες... Η κατάσταση άλλαξε σύντομα και οι New Day πήραν τον έλεγχο στα χέρια τους. Καθώς λοιπόν ο αγώνας είχε πάρει τρομερή τροχιά, ο Orton και Ambrose "τρακάρισαν" στην κυριολεξία και τότε ο Kofi KingSton βρήκε την ευκαιρία να κάνει το 1,2,3 την ώρα που ο Viper ήταν έτοιμος για ακόμα ένα RKO. 

Roman Reigns VS Bray Wyatt & Braun Stowman 

Στην συνέχεια, το WWE ανακοίνωσε αγώνα για απόψε...

Ξέρει τι κάνει!
Αγώνας νούμερα 2 ήταν για το Divas Diviosion όπου η Team Bella τα έβαλε με την Team B.A.D. Ο αγώνας ήταν μεταξύ της Nikki Bella και της Naomi όπου τελικά ύστερα από ένα finisher movement έδωσε την νίκη στην Nikki. 

Και παρέμεινε πρωταθλητής ο Champ!

Αμέσως μετά ήρθε μια από τις στιγμές που πολύ περιμένουμε. Ο John Cena έκανε το United States Open Challenge και αυτή την φορά αυτός που εμφανίστηκε ήταν ο Dolph Ziggler. (αναμενόμενο). Όπως και να χει, τρομερό ματς και από τους δύο superstar αφού όπως έδειχναν οι δύο τους, είχαν τρομερή χημεία σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Ύστερα λοιπόν από πολύ ώρα παιχνιδιού, και ύστερα και από πολλά movements, ο John Cena ήταν αυτός που τα έπαιξε όλα για όλα και κέρδισε...

Στα γρήγορα...

Επόμενος αγώνας ήταν για τα Tag Team Championship οι Dudley Boyz πάλεψαν στα σοβαρά απέναντι στους Ascension. Γρήγορο ματς που έβγαλε νικητές του Boyz όπου pretty much ήταν κάτι που όλοι μας το περιμέναμε.

Βρόμικα αλλά... νίκησαν! 

Ο επόμενος αγώνας της βραδιάς ήταν αρκετά ωραίος στο θέμα των προσώπων. Ο Neviille έγινε το ένα με τον Cesaro, που επέστρεψε μετά από καιρό, και τέθηκαν αντιμέτωποι με τους King Barrett και Sheamus. Ο αγώνας δεν τελείωσε καθαρά από τους δεύτερους όπου πήραν την νίκη και μάλλον, αυτό ίσως είναι ένα μήνυμα για την συνέχεια. 

Είσαι ή δεν είσαι ο superpan;  

Μεγάλο ματς το επόμενο αφού ήταν και σίγουρα θα είναι ένα από τα πιο καυτά ματς της βραδιάς του RAW. Ο Roman Reigns τα έβαλε με τον Braun Strowman. Πρώτα απ΄όλα οι δύο τους , Ρόμαν και Bray, είχαν μια λογομαχία ενόψει του Hell In A Cell. Στην συνέχεια ο Braun στάθηκε κολόνα προς το ring και αντιμετώπισε τον Roman Reigns ή το αντίθετο... Έτσι λοιπόν, οι δύο τους μας έδωσαν ένα ματς που δεν αρμόζει και τόσο για το επίπεδο τους αφού ήταν υπερβολικά αργό. Ο Stowman είχε τον έλεγχο αλλά αυτός που στάθηκε κανόνι ήταν ο Reigns αφού τον έστειλε εκτός με το SuperMan Punch και ο πρώτος, δεν πρόλαβε να ανέβει στο rign. Άξιος νικητής ο Roman...

Και... σφαλιάρα! 

Ακόμα ένα καλό ματς ήταν το επόμενο για προσωπικούς λόγους πιο πολύ αφού ο Βούλγαρος Rusev, έχει βάλει για τα καλά στο μυαλό του να μπει στο κόλπο για μια ζώνη του WWE. Έτσι, ο Rusev αντιμετώπισε τον Ryback όπου έχασε. Και μάλιστα, πάρα πολύ εύκολα. Αργότερα το τιμόνι το πήρε η Summer Rae όπου του έβαλε τα 2 πόδια μέσα στο 1 παπούτσι ύστερα από το γεγονός με την Lena και τον Rusev νωρίς το πρωί.

Τα ίδια!

Next Game: Οι Lucha Dragons για δεύτερη φορά προκάλεσαν τον Intercontinental Champion Kevin Owens σε αγώνα όπου αυτή την φορά αντιμετώπισε τον Calisto και όχι τον Sin Cara. Παρόλο που ο Calisto έκανε ότι μπορούσε, ο Kevin βγήκε και πάλι ο νικητής. 

Έχασε η πρωταθλήτρια!

Αμέσως μετά ακολούθησε ένας αγώνας για το Divas Division μεταξύ των Brie Bella VS Charlotte με την Paige να βρίσκεται στο τραπέζι των σχολιαστών. Γρήγορο ματς μέσα σε 3 λεπτά όπου τελικά ύστερα από τρομερό χτύπημα της Brie πάνω στην Charlotte, η ομάδα της Nikki πήρε την νίκη. 

Αλλαγή! O Triple H ανακοίνωσε στον Coorpare Kane ότι δεν μπορεί να είναι ο αντίπαλος του Seth Rollins για το αποψινό main event με τον Kane να τονίζει ότι έχει αντικαταστάτη...

Και ώρα για το Main Event της βραδιάς όπου ήταν στα αλήθεια κάτι special καθώς όλο το ring ήταν περικυκλωμένο από WWE Superstarts. Ο Seth Rollins αντιμετώπισε τον Demon Kane. Σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ο Seth προσπαθούσε να φύγει από το ring αλλά να μην μπορεί καθώς οι WWE Superstars τον ξανά έβαζαν πίσω στο πεδίο της μάχη. Στην συνέχεια ο Big Show επιτέθηκε στον Kane και αποχώρησε από το ring αλλά με τον αγώνα συνεχίζετε κανονικά. Αργότερα, οι 20 παλαιστές εκτός του ring επιτέθηκαν στον Kane αλλά επέστρεψε και με ένα Tombstone στον Rollins νίκησε στο main event της βραδιάς... απίστευτο φινάλε! 


Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Οι New Day κέρδισαν τους Dean Ambrose και Randy Orton
H Nikki Bella κέρδισε την Naomi
O John Cena κέρδισε τον Dolph Ziggler στο USOpen Challenge 
Oι Dudley Boyz κέρδισαν τους Ancension 
King Barrett και Sheamus κέρδισαν τους Cesaro και Neville
O Roman Reigns κέρδισε τον Braun Strowman
O Ryback κέρδισε τον Rusev
O Kevin Owens κέρδισε τον Calisto
Η Brie Bella κέρδισε την Charlotte 
Ο Demon Kane κέρδισε τον Seth Rollins
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE