Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

SMACKDOWN 10/01/2015: Καλό... ζέσταμα!

Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το σημερινό επεισόδιο του Smackdown αφού δεν είχε και κάποιο έντονο ενδιαφέρον ενόψει του αγώνα του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου.



Το επεισόδιο άνοιξε με τον Seth Rollins να προκαλεί τον Kane να εμφανιστεί ως Demon πράγμα που θα γεινόταν στο Main Event που αγωνίστηκε μαζί με τους Dudley Boyz. Απ' την άλλη ο Rollins ένοσε τις δυνάμης του με την New Day.


Πρώτος αγώνας της βραδιάς είχε ως εξής: Γυναικεία βραδιά όπου τελικά έφερε νικήτριες τις B.A.D αφού ύστερα από σχετικά βαρετή μάχη απέναντι στην Team Bella πήραν την νίκη.


Αργότερα, μια από τις πιο ωραίες μάχες της βραδιάς με ιδιέτερο ενδιαφέρον έφεραν αντιμετοπούς του Kevin Owens & Ryback ως rematch του Night of Champions. Αρκετά καλό ματς των δύο με καλά σειμία και για τους δύο. Ο αγώνας έλειψε με τον Kevin να μην αναβένει στο ρινκ εγκαίρος επίτιδες μάλιστα και πήρε την ζώνη του Intercontinental Champion, και απωχόρισε για ακόμη μια φορά από το ρινκ.


Τι ακολούθησε; NEVILLE & THE LUCHA DRAGONS VS STARDUST & THE ASCENSIONS. Πολύ καλό ματς με ιδιέταιρο ενδιαφέρον για όλους του αγωνιζόμενους. Τρομερός συνχρονισμός από όλους τους παίκτες όπου νικητές τελεικά κατέλυξαν οι Neville & Lucha Dragons.


Ο Bryatt Wyatt έκανε δηλώσεις ενάντιαν του Roman Reigns με τον δεύτερο να εμφανίζε μόνος απέναντι σε 3οις τις Wyatt Family, να πέρνει το μικρόφωνο και να λέει Hell In A Cell και αποχώρησε.

MAIN EVENT


Seth Rollins & New Day VS Kane & Dudley Boyz. Με τον Kane να κάθετε στο τραπέζι των σχολιαστών άρχισε η μάχη του Main Event. Σε κάποια στιγμή ο Seth χτυπά καταλάθος τον Kane όπου βρισκόταν στην αρένα με πατερίτσες και αποχώρησε από τον ρινγκ με τον Ρόλινς πάνω από του κεφάλι του να του λέει ΕΛΑ ΠΊΣΩ. Ο Kane γύρισε και απλά χαμογέλασε. O Σεθ Ρόλινς πλεόν τρομαγμένος δεν έπαιζε με καθαρό μυαλό μέχρι να εμφανιστεί ο Kane στο ρινκ ως Demon και έστειλε νοκ-αουτ τους πάντες εκτώς από τον Πάγκοσμιο Πρωταθλητή όπου αποχώρισε εκγαίρος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Β.Α.D νίκησαν την Team Bella.
Ryback νίκησε τον Kevin Owens
Neville & Lucha Dragons νίκησαν τους Stardust & Ascensions
Kane & Dudley Boyz νίκησαν τους Seth Rollins & New Day στο main event.
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE