Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Τι θα γίνει με τους Undertaker και Kane;

Όπως έχουμε δει στους τελευταίους τουλάχιστον τρεις μήνες, οι Undertaker και Demon Kane έχουν επιστρέψει για τα καλά αφού έχουν δώσει στο WWE αυτό που έλειπε τόσο καιρό από τις οθόνες του κοινού. 


Τα αδέρφια της καταστροφής!
Το ROD.gr σας κάνει την δική του πρόβλεψει για τους δύο θρύλους των ρίνγκς.

Πρώτα απ΄όλα θα πρέπει να σημειωθεί ότι σίγουρα κανένας από εμάς δεν θα ήθελε να χάσει αυτούς του δύο θρύλους των ρίνγκς από την δράση καθώς σύμφωνα και με το βιογραφικό τους στην εταιρία αποτελούν δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχει βγάλει ποτέ ο χώρος των ρίνγκς. 

Αρχικά, σύμφωνα και με την σκέψει του αρθογράφου μας ο Undertaker δεν θα τα καταφέρει απέναντι στον Brock Lesnar στο Hell In A Cell ενώ παράλληλα, θα έχει ήδη προηγηθεί ήττα στον Kane από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Seth Rollins. Έτσι, πάμε πίσω την μνήμη μας στο RAW της Δευτέρα όπου η Stephanie McMahon ανακοίνωσε πως αν ο Demon Kane ηττηθεί από τον Seth Rollins στο ερχόμενο Hell In A Cell θα πρέπει ο γνωστός σε όλους μας Kane να αποχωρήσει από το WWE.

Έτσι, οι πρώτες σκέψεις του ROD είναι πως όντως ο Kane θα δεχθεί ήττα από τον Seth Rollins και ο δεύτερος θα παραμείνει World's Heavyweight Champion. Αργότερα, ο Taker θα ηττηθεί επίσεις από τον Brock Lesnar και η κόντρα των δύο τα τελειώσει και εκεί. Αυτό που πιστεύουμε είναι ότι ο DeadMan δεν θα έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα και θα επιστρέψει σύντομα για να πάρει εκδίκηση από τον Seth Rollins για την ήττα του αδερφού του Kane και μάλιστα πολύ πιθανόν να τους δούμε στην WrestleMania 32 για τον τίτλου του Παγκόσμιου Πρωταθλητή ενώ παράλληλα, ο Demon Kane θα εξαφανιστεί για λίγο χρονικό διάστημα από τα rings αλλά θα επιστρέψει δρυμήτερος.

Φύσικα, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα αφού αυτό το άρθρο αποτελεί μόνο μια πρόβλεψει για τους επόμενους 6 μήνες όπου μπορούν να γίνουν τα πάντα και τίποτα.

Εσύ ποιό θα ήθελες να είναι το μέλλον των δύο θρύλων Undertaker & Kane;
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE