Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Θετικός για περισσότερες εμφανίσεις ο Undertaker!

Γεγονός! Ο μεγάλος Undertaker βρίσκεται θετικός στο ενδεχόμενο περισσότερων εμφανίσεων ενόψει της επόμενης σεζόν.


UNDERTAKER!
Αυτή την στιγμή το Undertaker έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την εταιρία του WWE και σύμφωνα με σχετικά δημοσίευμα, ο DeadMan είναι έτοιμος να επεκτείνει την συμφωνία του έτσι ώστε να εμφανίζετε και σε τηλεοπτικά show και όχι μόνο μεγάλα events.

Πιο αναλυτικά, ο Taker αυτή την στιγμή πρέπει να ετοιμάζετε σχετικά με τους 3 αγώνες που θα δώσει στο Μεξικό. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Undertaker έχει ήδη αποκλείσει το γεγονός για εμφάνιση στην Ευρωπαική Περιοδεία του WWE, καθώς θέλει να είναι ξεκούραστος.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία έτσι ώστε να παίξει σε αγώνες σε τηλεοπτική μετάδωση μετά τον μεγάλο αγώνα του Hell in a Cell όπου θα τεθεί να τα βάλει με τον Brock Lesnar.

 Οι πιθανές ημερομηνίες για τις εμφανίσεις του δεν ξέρουμε ποιες είναι, όμως σύμφωνα με φήμες πάντα, είναι προγραμματισμένο να συμμετάσχει στο Survivor Series, και στο TLC, επίσης ακούστηκε ότι ο "DeadMan" πρόκειται να κάνει εμφάνιση στο 30-Man Royal Rumble Match, ώστε να πετάξει εκτός ρινγκ τον Braun Strowman, έτσι θα χτιστεί ο αγώνας του για την WrestleMania 32.
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE