Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

WWE MSG: Τίκι-τάκα-τίκα-τάκ... για Rollins!

Δείτε τα αποτελέσματα του σημερινού επεισοδίου του WWE MSG όπου έδωσαν στα αλήθεια θέαμα όχι μόνο για την σημερινή βραδιά αλλά και πολλές υποσχέσεις ενόψει Hell in a Cell.


WWE MSG


Το επεισόδιο άρχισε όσο δυνατά όσο και όταν τελείωσε. Πρώτα, ο Sheamus έκανε την εμφάνιση του στο ρινκ και έπη τα ακολούθησε ο Rusev όπου και συνεργάστηκαν για να νικήσουν τους αντίπαλους του Randy Orton & Dolph Ziggler. Αρκετά καλό ματς και από τους 4 παίκτες που έκαναν ότι μπορούσαν για να ξυπνήσουν τον κόσμο της Νέας Υόρκης με ένα δυνατό kick-off. Νικητές του αγώνα βρήκαν οι Orton και Ziggler χάρης σε RQO πάνω στον Sheamus. Μετά την λήξη του αγώνα ο Βούλγαρος σταρ αποκάλεσε τον Ιρλανδό ηλίθιο και ύστερα αυτός όταν πλέον δεν κοιτούσε ο Rusev, του επιτέθηκε. Θα πάμε σε κόντρα;


 Στην συνέχεια, Neville και Stardust τα έβαλαν και πάλι για πολλοστή φορά και τουλάχιστον για σήμερα μας χάρισαν πολύ καλό θέαμα με εξαιρετικό φινάλε. Νικητής, ο Νeville.


Επόμενος αγώνας της βραδιάς ήταν γυναικείος όπου η Team Bella τέθηκε αντιμέτωπη με την Charlotte, Paige και Becky Lynch. Αγώνας που δεν είχε και κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκτός από το τι θα γίνει τελικά με την Paige όπου τελικά έγινε όταν σταμάτησε την Charlotte πάνω που ετοιμαζόταν να στείλει εκτός την Nikki Bella. Έτσι, η Paige έπρεπε να μπει στον αγωνιστικό χώρο του ρινκ όπου δεν τα πήγε και τόσο καλά και όταν έφτασε η ώρα να δώσει το χέρι της σε μια από τις δύο Charlotte ή Becky Lynch, εκείνες εγκατέλειψαν τον αγώνα και την άφησαν μόνη της και τελικά έχασε από την Nikki. Στην συνέχεια, η Paige πήρε το μικρόφωνο και δήλωσε ότι ποτέ της δεν θα το έκανε αυτό και κάποια από τις συμπαίκτριες της.


Αγώνας νούμερο 4 της βραδιάς ήταν για το Intercontinental Title μεταξύ των Kevin Owens και Chris Jericho. Ο αγώνας ήταν από τους καλύτερους της βραδιάς και έκανε τον κόσμο να φωνάξει το κλασικό THIS IS AWESOME! Ο νικητής ήταν ο Kevin Owens και παρέμεινε ο Intercontinental Champion.


Στην συνέχεια της βραδιάς οι Dudley Boyz τέθηκαν αντιμέτωποι με τους New Day έτσι ώστε να τελειώσει μια και καλή αυτή η κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων. Το ματς τελείωσε με disquallyfication αφού μέλος της New Day σταμάτησε count out των Dudley Bozy. Οι δεύτεροι είναι πλεόν καινούργιοι παγκόσμιοι πρωταθλητές και σίγουρα έχουν πολλά ακόμα να μας δείξουν. Μετά το τέλος του ματς οι New Day έφεραν τραπέζι επάνω στο ρινκ αλλά δεν τους βρήκε σε καλό αφού τελικά είχαν την ίδια κατάληξη όπως και την τελευταία φορά που προχείρισαν κάτι τέτοιο.


Ο μεγάλος αγώνας της βραδιάς μεταξύ Brock Lesnar και Big Show ήταν κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε αν κρίνουμε από την εξέλιξη του ματς. Ο Big Show έκανε τρεία συνεχόμενα shockslam στον Brock αλλά εκείνος δεν κατάλαβε τίποτα και μέσα σε ένα λεπτό είχε τελειώσει τον Show με μάλιστα F5. Αργότερα, αποχώρισε από το ρινκ μετά την νίκη του αλλά επέστρεψε και ξανα έκανε ένα F5 στέλνοντας έτσι ένα τεράστιο μήνυμα προς τον Undertaker.


Και στο φινάλε, John Cena VS Seth Rollins για τον US Title μέσα σε κλουβί. Ήταν από τους καλύτερους αγώνες που έχω δει από όταν άρχισα να βλέπω WWE. Ο αγώνας κράτησε αρκετή ώρα και αυτό το έκανε ακόμα καλύτερο. Και οι δύο παλαιστές είχαν τις ευκαιρίες τους να κλέψουν το ματς πάνω από 5 φορές ο καθένας αλλά δεν τα κατάφερε κανείς. Τελικά, έκει που έμοιαζαν όλα πως ο Seth θα βγει από  το κλουβί, ο Demon Kane έκανε την εμφάνιση του και περίμενε τον Seth να κατέβει από εκεί. Ο Seth δεν μπορούσε φυσικά να το κάνει γιατί ήξερε ότι αν επιχρίσει κάτι τέτοιο δεν θα έχει καλό βράδυ. Έτσι, πήδηξε από την κορυφή του κλουβιού πάνω στον Cena όπου το απόφυγε και αργότερα ο Cena τον τελείωσε και παρέμεινε US Champion. Στην συνέχεια ο Kane μπήκε στην αρένα του ματς και τελείωσε για τα καλό τον Rollins με ένα Shockslam και ένα Tombstone.



Τα αποτελέσματα: 

Randy Orton και Dolph Ziggler νίκησαν τους Sheamus και Rusev
Nivelle νίκησε τον Stardust
Team Bella νίκησε την Charlotte, Paige και Becky Lynch
Kevin Owens νίκησε τον Chris Jericho
Dudley Bozy νίκησαν τους New Day
Brock Lesnar νίκησε τον Big Show
John Cena νίκησε τον Seth Rollins
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE