Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

WWE SmackDown 10/08/2015: Ότι περνά απ΄το χέρι τους ...

Καλό σχετικά το WWE SmackDown αλλά με το θέαμα να μην είναι και στο καλήτερο επίπεδο που θα μπορούσε να είναι. Οι Roman Reigns και Randy Orton έκαναν τα πάντα για να κερδίσουν του Bray Wyatt και Braun Strowman και τελικά τα κατάφεραν.




Το σόου της βραδιάς άρχισε με τους New Day να κάνουν δηλώσεις και τον Dolph Ziggler να εμφανίζετε με αρκετά νεύρα λέγοντας ότι του έκλεψαν την θέση το US Open Challenge την Δευτέρα. Στην συνέχεια, ο Ziggler τα έβαλε με ένα από την New Day τον Big E. Δεν τα κατάφερε και έχασε ύστερα από επέμβαση και του Kofi Kingston. Αργότερα εμφανίστηκαν οι Dudley Bozy αλλά δεν μπόρεσαν να αλλάξουν κάτι.


Στην συνέχεια της βραδιάς, η Paige παρακολούθησε από την τηλεόραση την σπουδαία νίκη της ομάδας NatalyaCharlotteBecky κόντρα στην ομάδα της Nikki Bella.


Στον τρίτο αγώνα της βραδίας, πρώτα απ΄όλα ο Rusev έκανε ξεκάθαρο πως δεν έχει σκοπό να παντρευτεί την Summer Rae μέχρι να κερδίσει κάποιον τίτλο. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να τον υπολογίσουμε για τον τίτλο του Intercontinental Champion αφού δέχθηκε ήττα από τον Ryback όπου δηλώνει παρόν για να τα βάλει για ακόμα μια φορά με τον Kevin Owens.


Σπουδαία νίκη πέτυχε επίσεις ο King Barrett απέναντι στον Neville τον οποίο έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλές φορές μέσα στην χρονιά.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

- Ο King Barrett νίκησε τον Neville.
- Οι Natalya, Becky Lynch και Charlotte νίκησαν την Team Bella.
- Ο Ryback νίκησε τον Rusev
- Ο Big E νίκησε τον Dolph Ziggler.
- Οι Roman Reigns και Randy Orton νίκησαν τους Bray Wyatt και Braun Strowman.
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE