Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Καλό... για 2 αγώνες του FastLane!

Ο "TheDangerousOne" γράφει στο προσωπικό του ιστολόγιο για το γεγονός όπου θα συμφή στο επερχόμενο FastLane την Κυριακή. Dolph Ziggler εναντίον Kevin Owens (c).


Ο TheDangerousOne γράφει για τον IC ματς στο FastLane

Θα το πω και πιστέψτε με. Η ιδέα είναι πάρα πολύ καλή για το WWE. Έκανα το διαδύκτιο φίλο και φτερό και δεν βρήκα πουθενά πηγή που να αναφέρει ματς Kevin Owens VS Dolph Ziggler στο FastLane για τον Intercontinental τίτλο πριν την διεξαγωγή του Monday Night RAW. Όσα άρθρα έχουν γραφτεί αυτή την στιγμή είναι θετικά.

Προσωπικά, μ' άρεσε πάρα πολύ η ιδέα να υπάρχει το ματς Kevin Owens VS Ziggler την Κυριακή. Φυσικά, τώρα η υπόθεσή γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον αφού ανάμεσά τους υπάρχει και ένας τίτλος υπό διεκδίκηση. Θα ήθελα να κερδίσει ο Ziggler αλλά δεν θα πω τον λόγο γιατί θα το γράψω στο άρθρο με τις προβλέψεις.

Όσα αναφορά το μέλλον του Dean Ambrose, μπόρει να έχασε τον τίτλο του αλλά οι πιθανότητες νίκης στο main event αυξάνονται ακόμα περισσότερο γι΄αυτόν μιας και είναι ο μοναδικός του στόχος. Εξάλλου όλοι ξέρουμε πόσο θέλει όχι μόνο να κερδίσει τον Brock Lesnar αλλά και να βρεθεί στο main event της WM για να αντιμετωπίσει τον Triple H.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο K.O. με τον Showoff έχουν κα-τα-πλη-κτι-κή χημεία επάνω στο ring.


Διαβάστε για το ποιός είμαι:

Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE