Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Θα ήταν μια ωραία αρχή για τον AJ

Ο No.1 αρθρογράφος του Rings Of Danger γράφει στο προσωπικό του ιστολόγιο για τον AJ Styles και για το μέλλον του που είναι όλο δικό του... αν δεν πάρει αέρα.



Πρώτα απ΄όλα θα πρέπει να πω ότι μέχρι στιγμής η παρουσία του AJ Styles στην κορυφαία εταιρία wrestling του κόσμου είναι πάρα πολύ καλή. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δώσει κάποιους από τους καλύτερους αγώνες της βραδιάς από την μέρα που έκανε ντεμπούτο στο WWE.

Το μέλλον του Styles είναι όλο δικό του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού ο Styles ίσως κάνει μια μικρή ομάδα με τον Chris Jericho όπου θα πάνε για τους ομαδικούς τίτλους στην επερχόμενη WrestleMania 32. Φυσικά αυτό το γεγονός θα είναι ιδιαίτερα καλό για τον καινούργιο της εταρίας μια και ο Jericho δεν το χρειάζετε ιδιαίτερα.

Αυτό, θα αποτελούσε άνετε μια μεγάλη άνοδο στην καριέρα του αφού έχει ακόμα πολλά χρόνια να δώσει την εταιρία. Σύμφωνα με τις φήμες ο Styles θα είχε κόντρα με τον Kevin Owens για τον IC τίτλο όμως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει από πλευράς Vince McMahon στα τελευταία εβδομαδιαία επεισόδιο.

Πλέον, μπαίνουμε στον μήνα Μάρτιο όπου σημαίνει πως είμαστε στα τελευταία 30 μέτρα πριν το μεγαλύτερο PPV του κόσμου!



Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE