Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Χωρίζουν απόψει οι Ambrose & Reigns;

Το WWE σκέφτεται σοβαρά την διαμάχη ανάμεσα στους Dean Ambrose και Roman Reigns για το αποψινό Monday Night RAW. Ο Dean έχει ήδη την κόντρα του με τον Brock Lesnar αλλά τίποτα με τον Reigns.


Χωρίζουν στο αποψινό RAW οι Ambrose και Reigns λόγο του επερχόμενου PPV;

Το να χωρίσουν τους δρόμους τους φαίνεται να κάνουν οι Roman Reigns και Dean Ambrose μιας και το επερχόμενο Fastlane έρχεται αυτή την Κυριακή. Η ερώτηση για το αν η φιλία τους μπορέσει να κρατήσει είναι μια από τις μεγαλήτερες για τα επεισόδια του RAW ενώ παράλλλα, ένα Heel Turn από τον Ambrose κάνει την εμφάνισή του για αρκετούς μείνες τώρα...

Ώστοσο, όσο μπαίνουμε στην WrestleMania ένα heel turn από τον Roman Reigns θα φάνταζε καλύτερο καθώς ο Dean Ambrose θα είναι ότι και να γίνει ένα από τα αγαπημένα παιδιά του κόσμου. Ο Ambrose θα μπορούσε καλύτερα να σταθεί στην σκιά του Daniel Bryan ύστερα από την απόσυρσή του, ενώ ο Roman είναι γενικά πιο εύκολος στο να πραγματοποιήσει ένα heel turn.

Όπως και ν' χει, φαίνεται ότι στο επερχόμενο FastLane οι σχέσεις με τον Roman - Ambrose θα αρχίσουν να σπάνε καθές μπένουμε στην τελεική ευθεία για την WM32.


Διαβάστε για το ποιός είμαι:

Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE