Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Μήπως κερδίσει ο Ambrose;

Σύμφνωνα πάρα πολλές σελίδες αλλά και οπαδούς του WWE, ο Roman Reigns θα είναι αυτός όπου θα βρεθεί με τον Triple H στην WrestleMania. Παρόλλ΄αυτά, ίσως, το Dean Ambrose vs Triple H θα ήταν ακόμα καλύτερο.


Μήπως κερδίσει ο Ambrose το FastLane;

Διαβάστε αναλυτικά τους λόγους για τους οποίος ο Dean Ambrose θα μας χάριζε ένα πάρα πολύ ωραίο ματς αν κερδίσει την Κυριακή στο FastLane απέναντι στους Roman Reigns αλλά και Brock Lesnar.

1) Πλεόν, 6 βράδια πριν το FastLane, όπως είδαμε στο Monday Night RAW, o Dean Ambrose έχασε τον τίτλο Intercontinental από τον Kevin Owens σε ένα fatal 5 match. Λοιπόν, γιατί να το κάνει το WWE αυτό; Ίσως λοιπόν θέλει να κάνει πρωταθλητή και τον Ambrose; Όπως και να είχε υπάρχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες στο να είναι αυτός ο νικητής του μεγάλου αγώνα.

2) Δεν θα κερδίσουμε τίποτα το ιδιέταιρο στο να δούμε πάλι στην WrestleMania δύο part timers όπως είναι οι Lesnar και Triple H. Δεν χριάζεται να δούμε ότι είδαμε στην WM29. Δεν υπάρχει λόγος. Αυτοί οι δύο δεν θα μας χαρίσουν τίποτα ύστερα από το βράδι της 3 Απριλίου.

3) Όπως είδαμε στους στο Royal Rumble, ο Dean Ambrose και ο Triple H ήταν τα τελευταία δύο άτομο όπου άντεξαν στο ring. Ίσως, λέω ίσως, το WWE σκεφτεί να δώσει το rematch του Ambrose νικώντας το main event του FastLane αλλά και της WrestleMania.

4) Στον κόσμο της εταιρίας αρέσουν πάρα πολύ οι εκπλήσσεις. Μπορεί ο Dean να είναι ο χαμένος στα εβδομαδιά επεισόδια, ύστερα από τα F5s του Lesnar, αλλά οι απαντήσεις δύνονται την ώρα που πρέπει. Και για ένα αγαπημένο παιδί της εξέδρας, όπως ο Ambrose, μια νίκη στο FastLane θα ήτανε μονόδρομος.

5) Ο ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟΣ DANIEL BRYAN! (άλλωστε ο κόσμος το έχει φωνάξει)


Διαβάστε για το ποιός είμαι:

Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE