Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Τα σχέδια για αυτόν, είναι μεγάλα...

Ο "TheDangerousOne" γράφει στο προσωπικό του ιστολόγιο σχετικά με το μέλλον, ή καλύτερα ο λαμπρό μέλλον, το Bray Wyatt.


Έχει μεγάλο μέλλον ο Bray Wyatt

Είναι πλέον εμφανές πως ο Bray Wyatt είναι ένα από τα  μεγαλύτερα ονόματα τις εταιρίας του Vince McMahon αυτή την στιγμή. Μήπως θα ήταν καλύτερα για τον ίδιο να μπει στο κόλπο για τον παγκόσμιο τίτλο;

Σίγουρα, ο Bray είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας για την εταιρία. Σύμφωνα με πάρα πολλές πληροφορίες, δεν θα αφήσει τον Brock Lesnar να πάρει την νίκη απόψε απέναντι στους Roman Reigns και Dean Ambrose στο main event του FastLane.

Αυτό που έκανε στο FastLane απέναντι στο θηρίο του Paul Heyman είναι σίγουρα κάτι που δεν έχει ξεχάσει ακόμα. Πιθανόν να μην ασχολείται με αυτό το θέμα καθώς του δόθηκε ακόμα μια ευκαιρία να πάρει πίσω τον τίτλο που έχασε από τον Seth Rollins.

Τέλος πάντων, ο Bray είναι σίγουρα φανταστικός παίκτης και το έχει αποδίξει. Είναι νέος και έχει ήδη μπλεχτεί σε κόντρα ανάμεσα σε παίκτες οι οποίοι έχουν γράψει την δική τους ιστορία στην εταρία. Για παράδειγμα, Undertaker και Cena.

Μια κόντρα της Wyatt Family με την Authority του Triple H θα ήταν ότι χρειαζόμασταν για μια ανανέωση η εταιρία του Κονέκτικατ.


Διαβάστε για το ποιός είμαι:
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE