Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Μπορεί και με το παραπάνω...

Ο "TheDangerousOne" γράφει στο προσωπικό του ιστολόγιο σχετικά με την πορεία του Kevin Owens προς την επερχόμενη WrestleMania 32.


Ο "TheDangerousOne" γράφει για τον Kevin Owens

Για να είμαι απόλυτα σαφής, πιστεύω αρκετά στον Kevin Owens. Πιστεύω μπορεί να μας χαρίσει και μερικά απίστευτα ματς, όπως και στο Royal Rumble απάνταντι στον Dean Ambrose. Για να μπω πιο πολύ στα θέμα πιστεύω πως την Κυριακή θα καταφέρει να πάρει την νίκη απέναντι στον Dolph Ziggler αλλά με αρκετή δυσκολία.

dsfΟι δύο τους άλλωστε στο παρελθόν μας έχουν χαρίσει πάρα πολύ ωραία ματς. Στο μυαλό μου υπάρχουν πάρα πολλά σενάρια. Ίσως το ματς λήξει χωρίς νικητή σε περίπτωση που ο Dean Ambrose, ή κάποιος άλλος, επιτεθή σε έναν από τους δύο κατά την διάρκεια του αγώνα.

Οι δύο τους θα μπορούσαν να πάνε άνετα στην WrestleMania και να μας χαρίσουν ένα φανταστικό ματς για τον IC τίτλο. Ο K.O. είναι ένας φανταστικός heel και το έχω ξαναπεί άλλωστε πολλές φορές σε προηγούμενα άρθρα.

Εξάλλου, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Kevin Owens είχε συνάντηση με τον Triple H και τον Vince McMahon λίγο πριν το 2016 όπου του είπαν πως η εταιρία βασίζετε πάνω του και υπάρχουν αρκετά μεγάλα σχέδια για αυτόν μέσα στους επόμενους μήνες.


Διαβάστε για το ποιός είμαι:

Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE