Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Τα πάντα, και τίποτα(!)

Ο "TheDangerousOne" γράφει στο προσωπικό του ιστολόγιο για το δεύτερο PPV της χρονιάς, είναι μόλις λίγες μέρες μακριά. Όλα τα βλέμματα είναι στραμένα στο main event του FastLane όπου υπάρχει ένα ονειρικό ματς ανάμεσα στους Dean Ambrose, Roman Reigns και Brock Lesnar; Ποιός πάει στην Suplex City, ποιός θα φάει το Spear;


Ο TheDangerousOne έχει όλο το ρεπορτάζ!

Πιο αναλυτικά, το main event του PPV θα είναι Roman Reings εναντίον του αδελφού του Dean Ambrose και του θηρίου, Brock Lesnar. Ο νικητής αυτού του ματς θα βρεθεί στο Main Event της WrestleMania όπου θα αντιμετωπίσει τον Triple H.

Υπάρχουν πάρα πολλές φήμες και σενάριο για τον συγκεκριμένο αγώνα. Πολλές πηγές αναφέρουν πως οι Wyatts θα βγάλουν εκτός τον Brock Lesnar έτσι ώστε να δούμε Bray VS Brock στην Mania. Παράλληλα, άλλες πηγές αναφέρουν πως θα υπάρξει heel turn από τον Roman Reigns ή τον Dean Ambrose. Θα κερδίσει ο Roman όπου έχει προηγούμενα με το αφεντικό;

Δεν ήταν λίγες οι φορές που στο παρελθόν οι Authority προσπάθησε να καταστρέψει στον Roman Reigns (πχ. TLC). Όπως και ν 'χει, ο Roman τα κατάφερε και τους κέρδισε όλους αλλά στο Royal Rumble έχασε την ζώνη του αφού όταν επέστρεψε στο ματς, ύστερα από την επίθεση της League Of Nation, ο κόσμος που βρισκόταν στο στάδιο άρχησε να τον γιουχάρει για τα καλά. Έτσι λοιπόν, o Triple H κέρδισε το Rumble.

Από την στιγμή λοιπόν που ο Roman δέχθηκε πάρα πολλά γιουχαρίσματα κατά την είσοδό του, αλλά και πολλά θετικά σχόλια, δεν θα ήταν κάτι συναρπαστικό αν τον δούμε να κερδίσει στο FastLane. Σύμφωνα με πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το πιο πιθανό σενάριο για τον Lesnar είναι να το βγάλει εκτός αγώνα η Wyatt Family έτσι ώστε να στειθεί ένα καλό feud ενόψει της WrestleMania 32.

Από την άλλη πλευρά, ο Dean Ambrose ήταν αυτός που έμεινε μόνος του απέναντι στον Triple H στο Royal Rumble. Δηλαδή, με τον ένα ή τον άλλων τρόπο, νίκησε τον Reigns. Έτσι λοιπόν, σε περίπτωση που κερδίσει ο Dean το πιο πιθανό είναι να δούμε την Κυριακή heel turn από τον Roman Reigns με μια επίθεση απο πίσω την ώρα που ο πρώτος θα βρίσκεται σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Όσο για τον Reigns. Τον να κερδίσει αυτός το ματς θα είναι το πιο πιθανό σενάριο αφού ίσως είναι ο μόνος που έχει προηγούμενα με τον The Game. Για έναν που δεν παρακολουθεί WWE, θα του φαινόταν αυτονόητη η νίκη του Roman. Δεν είναι όμως έτσι. Ο κόσμος δεν τον θέλει για 2η συνεχόμενη χρονιά στο main event της Mania.

Ο κόσμος φωνάζει για Dean Ambrose και για heel turn από τον Reigns το ίδιο βράδυ (ή ακόμα και να του κοστίσει το ματς στην WrestleMania και να γίνει εκεί heel). Είναι χιλιάδες τα σενάρια...
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πάρα πολλές ιστοσελίδες δεν υποστιρίζουν πως ο Brock Lesnar θα μπορέσει να πάρει την νίκη...

Όσο αφορά για ένα fatal 4 match στην WM32 με τους Reigns, Ambrose, Triple H και Brock Lesnar ίσως γίνει αν υπάρξει επίθεση απο την Wyatt Family (με στόχο τον Lesnar) κατά την διάρκεια του ματς.


Διαβάστε για το ποιός είμαι:

Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE