Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Breeze, ένα ταλέντο, που χάνετε...

Ο "TheDangerousOne" γράφει στο προσωπικό του blog σχετικά με την διαχήρισει του Tylor Breeze από πλευράς WWE. Τι συμβαίνει και δεν παίρνει χρόνο; 


Όταν ο Breeze ήρθε στο WWE άρχισα να τον βλέπω με σχετικά καλό μάτι. Όπως είδαμε άλλωστε στο πρώτο του PPV, το Survivor Series, πείρε ίσως την πιο σημαντική νίκης της καριέρας του μέχρι στιγμής στο WWE απέναντι σε έναν καλό παλαιστή, τον Dolph Ziggler.

Παρόλα΄ αυτά, απ΄ όταν χώρισε την συνεργασία του με την Summer Rae άρχισε να πεύτει... Σύμφωνα με πληροφορίες ο Tylor είχε σοβαρό πρόβλημα σύμβασεις με ένα από τα μέλοι τις Authority σχετικά με τον χρόνο συμμετοχείς που παίρνει. Σίγουρα υπάρχει μεγάλο ταλέντο στο όνομα του αλλά αν οι φήμες ισχίουν τότε, θα ήταν καλύτερα γι΄αυτόν να αποχωρήσει.

Με λίγα λόγια θα ήθελα να πω πως ότι γίνεται με τον Tylor Breeze και την εταιρία του WWE είναι κακό. Ο Breeze αξίζει περισσότερο σεβασμό από τους ανθρώπους της εταιρίας. Άλλωστε αυτός είναι και ο κύριος λόγος όπου τον ανέβασαν στο main roster του κορυφαίου promotion. Όπως και ν΄άχει, εύχομαι η κατάσταση να αλλάξει.

Στο επερχόμενο μέλλον δεν θεωρώ πως ο Breeze είναι ένας main event-er αλλά ίσως μπορεί να μας δώσει κάποια αρκετά καλά ματς στο mid-card. Εύχομαι να πάρει ένα καλό push μέσα στο 2016.


Διαβάστε για το ποιός είμαι:

Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE