Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

FastLane 2016: Μόνο o Reigns θα μπορούσε να το κάνει!

Διαβάστε πρώτοι τα αποτελέσματα του WWE FastLane όπου αποτελεί το δεύτερο PPV μέσα στο 2016. Δεν ήταν καλύτερο από το Royal Rumble αλλά ήταν μια καλή στάση πριν τον δρόμο προς την WrestleMania 32.


Διαβάστε τα αποτελέσματα του FastLane

Τα κατάφερε και πάλι ο Kalisto! 

Kalisto VS Alberto Del Rio

Πρώτα απ' όλα το show άνοιξε με επίσημο kick off όπου ο Kalisto αντιμετώπισε τον Alberto Del Rio για τον τίτλο των Ηνωμένων Πολιτειών. Το ματς ήταν αρκετά γρήγορο αλλά όχι και κάτι το τρομερό. Ο Kalisto πήρε το προβάδισμα 1-0 πολύ γρήγορα αφού ο Del Rio χρησιμοποίηση καρέκλα κάτι που είναι εκτός των κανόνων. Ο Del Rio πείρε τον έλεχνο για το υπόλοιπο του αγώνα και μέσα σε 5 λεπτά έφερε τον αγώνα στα ίσα. (1-1). Πάνω που όλα έδειχνα ότι ο Alberto θα πάρει εύκολη νίκη και θα έκανε το 2-1, Kalisto με ένα γρήγορο roll έκλεψε την νίκη μέσα από τα χέρια του πρώην United States Champion.

Μπαίνουν δυνατά στην WrestleMania!


Becky Lynch & Sasha Banks VS Naomi & Tamina

Στον επόμενο αγώνα της βραδιάς είχαμε ένα tag team match όπου οι Sasha Banks και Becky Lynch έγειναν ένα για να κερδίσουν τις Naomi και Tamina. Οι πρώτες, δεν τα πήγαν και τόσο καλά σαν ομάδα αφού δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό. Παράλληλα, οι δεύτερες έπειξςν και αυτές με τον δικό τους βρόμηκο τρόπο ως heels. Ύστερα από ένα αρκετά όμορφο ματς οι Sasha με την Becky πείραν την νίκη με τις 2 να εκτελούν την ίδια στιγμή το finisher τους. Πλέον, μπαίνουν δυνατά στην WrestleMania.

Έτοιμος για WM!

Έτοιμος για την K.O.Mania

Στον 3ο αγώνα της βραδιάς ο Kevin Owens αμύνθηκε με επιτυχία τον τίτλο απέναντι στονDolph Ziggler. Το ματς ήταν πάρα πολύ καλό όπως άλλωστε έχουν συνηθείσει να μας χαρίζουν οι δύο τους. Και οι δύο είχαν τις στιγμές τους στον αγώνα αλλά ο Κ.Ο. ήταν αυτός που βγείκε από τον αγώνα ως Intercontinental Champion.

Τους καθάρισε για τα καλά ο Big Show!


Αργότερα οι Wyatt Family, με τον Bray να κάθετε εκτός αγώνα, αντιμετόπισαν τους Ryback, Kane και Ryback. Το ματς ήταν σχετικά αργό λόγο το μέγεθος αθτον των 6 μεγάλων αθλητών σε σωματικό επίπεδο. Οι faces πήραν τρομερή νίκη απέναντι στην οικογένια του Bray αφού ο Big Show ήταν αυτός που έβγαλε εκτός τον Strowman. Παράλληλα, ο Ryback βρίκε τον χρόνο έστει ώστε να εκτελέσειντον Luke Harper και να πάρει την νίκη.

Νίκη και για την Charlotte!


Στην συνέχεια είχαμε το δεύτερο Divas Match της βραδιάς όπου η Charlotte ήρθε ένας με έναν απέναντι στην Brie Bella. Η Brie έπαιξε για ην αδερφή της και τον Daniel Bryan ενώ η κόρη του Ric Flair έπαιξε έτσι ώστε να μπει στην 1η της WM ως πρωταθλήτρια. Το ματς ήταν αρκετά γρήγορο καθώς και οι 2 Divas έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Η Charlotte πήγε την νίκη απέναντι στην Brie και παρέμεινε Divas Champion.

Πρώτη νίκη σε PPV για AJ Styles


Μπαίνοντας πρως το τέλος της βραδιάς, ο AJ Styles έκανε το 2-1 στην κόντρα απέναντι στον Chris Jericho. Οι δύο τους μας είχαν χαρίσει πολύ όμορφα ματς στο παρελθόν αλλά αυτή την φορά πήγαν το επίπεδο ένα επίπεδο ακόμα πιο ψυλά. Στο, τέλος ο Jericho πήγε για το heel turn αλλά τελεικά οι 2 τους έδωσαν τα χέρια.

Τους τα έχωσαν...


Λίγα λεπτά αργότερα οι Edge και Christian έκαναν την εφμάνισή τους και είχαν καλεσμένους την New Day. Αυτοί μίλησαν για πολλά πράγματα μέχρι την στιγμή που ανέφεραν την League Of Nations όπου έκανε την εμφάνισή της και οι Edge και Christian αποχώρησαν με το να τους την λένε και να παίρνουν το χειροκτότιμα κοινού.

Extra αγώναε στην κάρτα...

Στην συνέχεια είχαμε ένα ματς όπου δεν ήταν στην κάρτα καθώς ο Kurtis Axel της SocialOucast ήρθε ένας με έναν απέναντι στον R-Truth. Κατά την διάρκεια του ματς ι βετεράνος παλαιστής Stardust εμφανίστηκε έτσι ώστε να καθαρίσει την ομάδα του Axel γύρω από το ring. Το αποτέλεσμα πάντως δεν άλλαξε και ο R-Truth γνώρισε την ήττα με ένα roll.

Μοναδικός ο Roman!


Main event time όμως τώρα και έχουμε Roman Reigns VS Dean Ambrose VS Brock Lesnar.Το ματς ήταν πάρα πολύ ωραίο καθώς ο Brock μοίραζε suplex και F5s μέχρι και στο κοινό. Κατά την διάρκεια του ματς οι Reigns & Dean δούλεψαν ομαδικά έτσι ώστε να βγάλουν εκτός μάχης το θηρίο. Πράγμα που το κατάφεραν αφού τον έσπασαν πάνω σε δϋο τραπέζια. Ο Brock επέστρεψε στο ματς ύστερα από λίγο όμως ο Ambrose με κια καρέκλα έβγαλε εκτός και τους δύο. Όταν ο Ambrose πήγε να ανεβάσει το κοινό, δέχθηκε ένα τρομερό spear και ο Roman Reigns έγεινε o νούμερα ένα για να τα βάλει με τον Triple H στην WrestleMania στις 3 Απριλίου.
Αποτελέσματα FastLane 2016: 

Ο Kalisto κέρδισε τον Alberto Del Rio
Οι Becky Lynch & Sasha Banks κέρδισαν τις Naomi & Tamina
Ο Kevin Owens κέρδισε τον Dolph Ziggler
Οι Kane, Big Show & Ryback κέρδισαν την Wyatt Family
Ο AJ Styles κέρδισε τον Chris Jericho
Η Charlotte κέρδισε την Brie Bella
Ο Courtis Axel κέρδισε τον R-Truth
O Roman Reigns κέρδισε τους Dean Ambrose και Brock Lesnar
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE