Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: FastLane 2016!

Ο "TheDangerousOne" γράφει στο προσωπικό του ιστολόγιο για τις προβλέψεις ενόψει τους Κυριακάτικου show, FastLane.


Προβλέψεις FASTLANE!

Δεν θα πω πολλά στην εισαγωγή θα μπω κατευθείαν στα ματς. Να σημειωθεί ότι υπάρχει και Kick Off Match.

Kalisto (c) VS Alberto Del Rio - United States Championship Match

Δεν θα έπρεπε να συμβεί αυτό το πράγμα. Ο United States τίτλος έχει χάσει την αξία του για τα καλά. Που είναι τώρα όλοι αυτοί οι αντί-JOhn Cena; Μέρχρι πριν 5-6 μήνες που ο Cena ήταν ο πρωταθλητής κάθε RAW είχαμε τον τίτλο προς υπο διεκδίκηση.

Αργότερα, Alberto Del Rio. Πραγματικά χάρικα αρκετά που τον έχασε γιατί είχα βαρεθεί να το βλέπω. Τέλος πάντων. Τώρα τι κάνουμε! Ο United States τίτλος βρίσκεται στο kick-off του FastLane.

Δεν θα πω πάρα πολλά, απλά δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί κάν. Πρώτο, το Feud ανάμεσα στον Del Rio και στον Kalisto δεν είναι καθόλου καλό και δεν μας δείνει το ενδιαφέρον έτσι ώστε να το παρακολουθήσουμε. Ο τίτλος έχει χάσει την αξία του από την μέρα που ο Alberto κέρδισε τον Champ στο Hell In A Cell.

Ας ήταν και το Divas Match το kick of! (Sasha Banks & Bercky Lynch VS Naomi & Tamina)

Η πρόβλεψή μου Del Rio μόνο και μόνο επειδή τον κέρδισε το storyline. Δεν είδαμε και τίποτα το καλό.

Πρόβλεψη: Alberto Del Rio


AJ Styles VS Chris Jericho - Singles Match
Το γενονός ότι το WWE ανακοίνωσε αυτόν τον αγώνα μου άρεσε αρκετά. Για πολλούς ίσως είναι και ένα Dream Match αν στα αλήθεια γνωρίζεις ποιός είναι ο Styles. Το story line μου αρέσει αρκετά και ελπίζω πως ο AJ Styles θα πάρει την νίκη.

Πρόβλεψη: AJ Styles

Charlotte (c) VS Brie Bella - Divas Championship Match
Το feud ανάμεσα στις δύο Divas δεν είναι τίποτα το καλό. Προσπάθησαν να το φτιάξουν στο τελευταίο RAW λίγο αλλά και πάλι δεν κατάφεραν πάρα πολλά.

Ο κόσμος θέλει την Brie Bella καθώς είναι η σύζυγος του Daniel Bryan και πιο πολύ για το γεγονός πως η Brie αναμένεται να αποχωρήσει από την εταιρία μετά την WrestleMania. Όπως η ίδια είπε θέλει να κάνει οικογένια και κανένες δεν μπορεί να την σταματήσει από αυτό.

Για αυτό τον λόγο λοιπόν, για την αγάπη του κοινού προς το πρόσωπό τις πιστεύω πως θα είναι η νικήτρια μια και η καριέρα πλησιάζει στο τέλος.

Πρόβληψη: Brie Bella

Sasha Banks & Becky Lynch VS Naomi & Tamina
Τίποτα το σημαντικό σε αυτό ματς. Πιστεύω πως οι Faces θα παρούν την νίκη εύκολα αφού το WWE ετοιμάζετε να χώσει την Sasha ως Divas πρωταθλήτρια για την WrestleMania.

Πρόβλεψη: Sasha Banks & Becky Lynch

Kevin Owens (c) VS Dolph Ziggler

Θα το πω και πιστέψτε με. Η ιδέα είναι πάρα πολύ καλή για το WWE. Έκανα το διαδύκτιο φίλο και φτερό και δεν βρήκα πουθενά πηγή που να αναφέρει ματς Kevin Owens VS Dolph Ziggler στο FastLane για τον Intercontinental τίτλο πριν την διεξαγωγή του Monday Night RAW. Όσα άρθρα έχουν γραφτεί αυτή την στιγμή είναι θετικά.

Προσωπικά, μ' άρεσε πάρα πολύ η ιδέα να υπάρχει το ματς Kevin Owens VS Ziggler την Κυριακή. Φυσικά, τώρα η υπόθεσή γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον αφού ανάμεσά τους υπάρχει και ένας τίτλος υπό διεκδίκηση. Θα ήθελα να κερδίσει ο Ziggler αλλά δεν θα πω τον λόγο γιατί θα το γράψω στο άρθρο με τις προβλέψεις.

Όσα αναφορά το μέλλον του Dean Ambrose, μπόρει να έχασε τον τίτλο του αλλά οι πιθανότητες νίκης στο main event αυξάνονται ακόμα περισσότερο γι΄αυτόν μιας και είναι ο μοναδικός του στόχος. Εξάλλου όλοι ξέρουμε πόσο θέλει όχι μόνο να κερδίσει τον Brock Lesnar αλλά και να βρεθεί στο main event της WM για να αντιμετωπίσει τον Triple H.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο K.O. με τον Showoff έχουν κα-τα-πλη-κτι-κή χημεία επάνω στο ring. Για αυτό το γεγονός θα πω λοιπόν πώς ο Owens θα κερδίσει τον Ziggler έτσι ώστε να μπούμε στην WrestleMania με ακόμα πιο τραβηγμένο feud και εκεί να χάσει τον τίτλο.

Πρόβλεψη: Kevin Owens

Big Show, Ryback & Demon Kane VS Erick Rowan, Luke Harper & Braun
Stroman - Tag Team Match
Η ιδέα μου άρεσε αρκετά να βάλουνε τα θήματα των Wyatts απέναντί τους στο FastLane. Πιστεύω πως οι 2οι θα πάρουν την νίκη έτσι ώστε να μπουν στην WrestleMania με αρκετά μεγάλο momentum.

Επίσεις θα ήθελα το pin να γίνει από τον Strowman έτσι ώστε να φανεί δυνατός σε περίπτωση που αντιμετωποίσει τον Undertaker στην WrestleMania.

Πρόβλεψη: Wyatt Family

Brock Lesnar VS Roman Reigns VS Dean Ambrose

Υπάρχουν πάρα πολλές φήμες και σενάριο για τον συγκεκριμένο αγώνα. Πολλές πηγές αναφέρουν πως οι Wyatts θα βγάλουν εκτός τον Brock Lesnar έτσι ώστε να δούμε Bray VS Brock στην Mania. Παράλληλα, άλλες πηγές αναφέρουν πως θα υπάρξει heel turn από τον Roman Reigns ή τον Dean Ambrose. Θα κερδίσει ο Roman όπου έχει προηγούμενα με το αφεντικό;

Δεν ήταν λίγες οι φορές που στο παρελθόν οι Authority προσπάθησε να καταστρέψει στον Roman Reigns (πχ. TLC). Όπως και ν 'χει, ο Roman τα κατάφερε και τους κέρδισε όλους αλλά στο Royal Rumble έχασε την ζώνη του αφού όταν επέστρεψε στο ματς, ύστερα από την επίθεση της League Of Nation, ο κόσμος που βρισκόταν στο στάδιο άρχησε να τον γιουχάρει για τα καλά. Έτσι λοιπόν, o Triple H κέρδισε το Rumble.

Από την στιγμή λοιπόν που ο Roman δέχθηκε πάρα πολλά γιουχαρίσματα κατά την είσοδό του, αλλά και πολλά θετικά σχόλια, δεν θα ήταν κάτι συναρπαστικό αν τον δούμε να κερδίσει στο FastLane. Σύμφωνα με πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το πιο πιθανό σενάριο για τον Lesnar είναι να το βγάλει εκτός αγώνα η Wyatt Family έτσι ώστε να στειθεί ένα καλό feud ενόψει της WrestleMania 32.

Από την άλλη πλευρά, ο Dean Ambrose ήταν αυτός που έμεινε μόνος του απέναντι στον Triple H στο Royal Rumble. Δηλαδή, με τον ένα ή τον άλλων τρόπο, νίκησε τον Reigns. Έτσι λοιπόν, σε περίπτωση που κερδίσει ο Dean το πιο πιθανό είναι να δούμε την Κυριακή heel turn από τον Roman Reigns με μια επίθεση απο πίσω την ώρα που ο πρώτος θα βρίσκεται σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Όσο για τον Reigns. Τον να κερδίσει αυτός το ματς θα είναι το πιο πιθανό σενάριο αφού ίσως είναι ο μόνος που έχει προηγούμενα με τον The Game. Για έναν που δεν παρακολουθεί WWE, θα του φαινόταν αυτονόητη η νίκη του Roman. Δεν είναι όμως έτσι. Ο κόσμος δεν τον θέλει για 2η συνεχόμενη χρονιά στο main event της Mania.

Ο κόσμος φωνάζει για Dean Ambrose και για heel turn από τον Reigns το ίδιο βράδυ (ή ακόμα και να του κοστίσει το ματς στην WrestleMania και να γίνει εκεί heel). Είναι χιλιάδες τα σενάρια...
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πάρα πολλές ιστοσελίδες δεν υποστιρίζουν πως ο Brock Lesnar θα μπορέσει να πάρει την νίκη...

Όσο αφορά για ένα fatal 4 match στην WM32 με τους Reigns, Ambrose, Triple H και Brock Lesnar ίσως γίνει αν υπάρξει επίθεση απο την Wyatt Family (με στόχο τον Lesnar) κατά την διάρκεια του ματς.

Πρόβλεψη: Roman Reigns 
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE