Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Δύο πιθανοί αγώνες για το FastLane

Ο "TheDangerousOne" γράφει στο προσωπικό του ιστολόγιο για δύο πολύ πιθανούς αγώνες που ίσως δούμε στο επερχόμενο PPV, FastLane. Ας τα δούμε όμως με την σειρά.


O "TheDangerousOne" γράφει στο δικό το blog.

Οι μέρες πλησιάζουν, οι ιδέες στο WWE πεύτουν σαν αστραπή και ο δρόμος για την WrestleMania 32 έχει μόλις αρχίσει για του σεναριογράφους της εταιρία. Αρκετά δύσκολα τα πράγματα. Τίποτα δεν πάει καλά. Οι πολύ τραυματισμού, όπως John Cena, Cesaro, Sheamus, Seth Rollins και Sting, έχουν φέρει πολλά σκαλωπάτια πίσω την εταιρία.

Παρόλ΄αυτά, πιστεύω πως το fastlane δεν θα είναι απλά μια στάση πριν την WrestleMania αλλά ένα PPV όπου θα πάρει την σκιτάλι από το Royal Rumble το οποίο ήταν πάρα πολύ κάλο.

Ένας αγώνας όπου έχω στο νου είναι μεταξύ των Ryback, Kane και Big Show (ίσως και άλλος ένας), απέναντι στην Wyatt Family (αν τελικά υπάρχει αυτός ο ένας. Διαφορετικά, 3 από αυτούς). Άυτό ήρθε το νου πριν 3-4 εβδομάδες όταν οι Wyatts ξεφτέλισαν στο rings τον Kane, αργότερα τον Big Show και στο τελευταίο Monday Night RAW, τον Ryback. Ίσως υπάρχει και άλλος ένας στο επόμενο RAW αλλά, κανείς δεν ξέρει. Έτσι λοιπόν πιστεύω ότι μάλλον θα υπάρχει αγώνας των Wyatts αναντίων τον θυμάτων των τελευταίων επεισοδίο. Ακόμα πιο βαθιά, το pin θα ήθελα να γίνει από τον Strowman και να πάρουν την νίκη οι Wyatts έτσι ώστε το "μαύρο πρόβατο" να μπει στην WM32 με καλό push. (ίσως τελικά παίξει με τον Undertaker...)

Ο δεύτερος αγώνας ίσως είναι πιο πιθανός από τον πρώτο. Kevin Owens εναντίον Dolph Ziggler. Στα τελευταία επεισόδιο βλέπουμε συνέχεια την ίδια μάχη. Πρώτα ο Owens κέρδισε τον Ziggler, αρχότερα ο Ziggler κέρδισε τον Owens, αρχότερα ο Ziggler κόστισε ματς στον Owens και στο RAW, ο Ziggler πείρε την νίκη και εξώργισε για τα καλά τον K.O. Λογικά, πάμε σε μάχη. ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ, ο Owens δεν θα πρέπει να λύψει από το επερχόμενο FastLane...

Αλλός ένας, AJ Styles VS Chris Jericho... αλλά... δεν θα ήθελα να μιλήσω για αυτό.

Εσείς; Θα θέλατα κάτι τέτοιο;


Διαβάστε για το ποιός είμαι:

Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE