Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

RAW 02/22/16: Όλα έτοιμα για WrestleMania!

Διαβάστε πρώτοι τα αποτελέσματα του Monday Night RAW όπου διεξήχθη στις 02/22/1016 μέσα από την ιστοσελίδα του ROD. Το επεισόδιο αποτελέσε το 1ο μετά το FastLane και πλέον, ο δρόμος προς την WrestleMania έχει αρχίσει.



Υπάρχει αντίπαλος για τον Phenom!


Το show άνοιξε με τον Shane McMahon να κάνει επιστροφή στο WWE ύστερα από 6 χρόνια. Ο ίδιος ζήτησε από τον Vince McMahon πώς θέλει να αναλάβει το Monday Night RAW καθώς το αξίζει με τα όσα έχει προσφαίρει στην εταιρία στο παρελθόν. Ο δεύτερος δέχθηκε την πρόταρση αλλά θα πρέπει πρώτα να βρεθεί στο ring για μια τελευταία φορά στην επερχόμενη WrestleMania 32. Μάλιστα, ο αντίπαλος θα είναι ο Undertaker μέσα σε κελί.

Nίκη για τους πρωταθλητές...


Πρώτος αγώνας της βραδιάς ήταν ανάμεσα στην New Day και στους Neville με Lucha Dragons. Το ματς ήταν μέτριο προς κάλο καθώς είδαμε ταχύτιτα και ωραίο θέαμα. Οι ομαδικοί πρωταθλητές πείραν την νίκη ύστερα από pin του Kofi Kingstone επάνω στον Sin Cara.

Και 3ο ματς στην WM!


Στην συνέχεια της βραδιάς είχαμε ένα open segment από τους Paul Heyman και Brock Lesnar όπου αναμέρθηκαν στο χθεσινό αγώνα στο Fastlane απέναντι στους Reigns και Ambrose. Ο Paul Heyman αναφέρθηκε στα κλεψίμματα του Ambrose χτυπόντας τον Roman με αλλά και τον Lesnar με καρέκλα (το ματς δεν ήταν έτσι κι'αλλιώς με κανόνες). Με λίγα λόγια μας είπε πως αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος έτσι ώστε να γνωρίσει την ήττα ο streak killer. Στην συνέχεια ο Paul μίλησε για το γεγονός πως κανένας δεν τολμάει να τα βάλει με το θηρίο της εταιρίας στην WM. Τότε, ο Dean Ambrose επέστρεψε από το νοσοκομείο και  στην αρένα του σταδίου με το ασθενοφόρο και μάλιστα προκάλεσε τον Brock σε streets fight στην WM32. Η πρότασε έγεινε αποδεχτή!

Στις γρήγορες!


Λίγα λεπτά αργότερα οι Usos βρέθηκαν ένας με έναν απέναντι στους Asseccions και κατάφεραν πολύ απλά να πάρουν μια εύκολη νίκη.

Είσαι ΦΑΙΝΌΜΕΝΟ!


Στην συνέχεια ο Chris Jericho εμφανίστηκε για να παραδεχτεί πως ο AJ Styles είναι στα αλήθεια φαινόμενο για την εταιρία καθώς τον κέρδισε 2 φορές μέσα σε 3 ματς. Επίσης του είπε πως αξίζει να βρίσκεται στην εταιρία αλλά και πως σύντομα θα γίνει και Champion... Όλα αυτά μέχρι να εμφανιστεί η Social Oucast όλου τους προκάλεσε σε αγώνα.

Απλά, και ωραία...


Έτσι, όμορφα και ωραία AJ & Y2J έγιναν ένα για να κερδίσουν τους Courtis Axel και Health Slater. Οι δύο τους δεν βρείκαν κανένα πρόβλημα και πείραν εύκολη νίκη.

Τους την έκανε ο... Ryback(!)


Αργότερα είδαμε ένα remach από το Fastlane καθώς οι Wyatt Family βρέθηκε και πάλι στο ring με τους Kane, Big Show και Ryback. Αυτή την φορά τα πράγματα πήγαν αρκετά καλά για τον Bray καθώς πήραν την νίκη αλλά με τον Ryback να παίζει τον ρόλο του με.κάποιο τρόπο καθώς άφησε τους Show & Kane μόνους απέναντι σε 3 Wyatts. Πιθανόν να έχουμε heel turn από τον Big Guy.

Νίκησε η Sasha!


Πρώτο Divas ματς της βραδιάς μετά από πολύ ώρα του show ήταν Sasha Banks εναντίον της Naomi. Κατά την διάρκεια του ματς η Tamina που ήταν ringside έωαζε το χεράκι της έτσι ώστε να κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για την φίλη της Naomi... Παρόλ'αυτά, η Sasha πήρε την νίκη γρήγορα όταν η Becky Lynch καθάρισε το ring. Δηλαδή, την Tamina.

Τότε, η Charlotte εμφανίστηκε και ανακοίνωσε στις 2 Divas ότι σύντομα θα έχουν ένα Divas ματς για να μάθουμε τον αντίπαλο της ενόψει της WrestleMania.

THE GAME!


Main event time όμως τώρα και έχουμε Roman Reigns εναντίον του πρώην WWE Champion, Sheamus. Το ματς δεν ήταν τίποτα το τρομερό για το κοινό αφού το έχουμε παραδεί τον τελευταίο καιρό. Την νίκη σημείωσε ο Roman Reings ύστερα από spear στον Sheamus εκτός ring. Τότε, ο Triple H εμφανίστηκε και οι δυό τους αρπάχτηκαν στα χέρια με τον Triple H νς παίρνει το momentum αφού έκανε ότι ήθελε με το σώμα του Roman. (υπήρξε και αίμα από πλευράς Reigns).

Αποτελέσματα RAW:
Η New Day κέρδισε τους Lucha Dragons & Neville
Οι Usos κέρδισαν την Asseccions
Chris Jericho & AJ Styles κέρδισαν την Social Outcast
Οι Wyatt Family κέρδισε τους Big Show, Kane & Ryback
Η Sasha Banks κέρδισε την Naomi
O Roman Reings κέρδισε τον Sheamus
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE