Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Η αναλύση του RAW 15/02/2016: TheDangourousOne

Ο "TheDangerousOne" γράφει στο προσωπικό του ιστολόγια για την γενική βαθμολογία του χθεσινού Monday Night RAW. Το επεισόδιο αποτέλεσε το τελευταίο RAW πριν το FastLane και θα μπορούσα να πω ότι με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.


Ο TheDangerousOne γράφει για το RAW 15/02/16

Πρώτα απ΄όλα θα ήθελε να πω ότι το show ήταν γενικά πάρα πολύ καλό. Είχαμε όχι μόνο αλλαγή τίτλου αλλά και πολλές υποσχέσεις ενόψει τους Fastlane αυτή την Κυριακή.

Dean Ambrose VS Kevin Owens VS Dolph Ziggler VS Stardust VS Tylor Breeze

Το show άρχισε με τον Dean Ambrose να λέει για ακόμη μια φορά ότι δεν φοβάτε τον Lesnar και τα F5 του. Τότε λοιπόν τον κάλεσε έξω αλλά αντί γι΄αυτόν την εμφάνισή της έκανε η Stephanie McMahon. Αφού αντάλαξαν κάποια λόγια μεταξύ τους, η Stephanie του ανακοίνωσε πως ο πρώτος αγώνας της βραδιάς θα είναι ένα Fatal 5 Match. Τότε, Kevin Owens, Dolph Ziggler, Stardust αλλά και Tylor Breeze έκαναν την εμφάνισή τους έτσι ώστε να πάρων τον Intercontinental τίτλο. Το ματς ήταν αρκετά καλό και δεν περίμενα με τίποτα ότι ο Ambrose θα έχενε τον τίτλο του 6 ημέρες πριν το FastLane. Θα μπορούσα να πω ότι μου είχε κάνει εντύπωση το ότι δεν έχουμε ακόμα κάποιο feud για τον IC Title αλλά πλέον είμαι εντάξει. Αφού λοιπόν ο Owens πήρε πίσω τον τίτλο του (πράγμα που μου άρεσε) ο Dolph Ziggler ήταν αυτός παρακαλώ που προκάλεσε τον K.O. σε ματς για τον τίτλο στο FastLane. Ελπίζω να δω ένα καλό ματς στο FastLane καθώς οι δύο αθλητές έχουν τρομερή χημεία πάνω στο ring ότι και να γίνει. Το έχουμε δει άλλωστε και τις τελευταίες 4 εμβδομάδες...

Mark Henry VS Big E

Στον δεύτερο αγώνα της βραδιάς είχαμε τον Big E της New Day να προκαλεί τον Mark Henry. Αυτός απάντηση και οι δύο τους είχαν ένα ματς όπου τελείωσε τελείως ξαφνικά. Ο Big E πήρε την νίκη αλλά νομίζω ότι ο Mark Henry πρέπει να έχει τραυματιστεί καθώς έπιανε το χέρι του... Δεν έχω να πω πολλά για το ματς. Δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο.

Τίποτα το ιδιαίτερο...

Στο επόμενο αγώνα της βραδιάς είχαμε ένα segment για τις Divas όπου θα δώσουν μάχη στο επερχόμενο FastLane για τον τίτλο. Η Charlotte άρχησε να μιλάει για τον Daniel Bryan κάτι που μου άρεσε γιατί τα γιουχάρισμα του κόσμου ήταν τόσα πολλά που δεν μπορούσα καλά καλά να καταλάβω τι λέει. Αυτό βέβαια είναι πολύ καλό όταν είσαι heel και μόνο. Επίσεις, οι δύο τους αντάλαξαν κάποια λόγια και για την Nikki Bella. Η Brie απάντηση πως δεν είναι καλή παλαίστρια (η Charlotte) και λίγο πολύ μετά από κάποια λέπτά αρπάχτηκαν στα χέρια. Δεν μου άρεσε το segment το θεώρησα πάρα πολύ βαρετό.

AJ Styles VS The Miz

Στον επόμενο αγώνα της βραδιάς είχαμε τον AJ Styles και τον The Miz να παλεύουν με τον Chris Jericho να κάθετε στο τραπέζι των σχολιαστών. Το μας ήταν πολύ καλό και θα μπορούσα να πω πως ήταν και match of the night. Ο Styles πήρε την νίκη που ήθελε και προτού καλά καλά προλάβει να πει κουβέντα ο Y2J (όταν πήρε το μικρόφωνο) ο AJ Styles τον προκάλεσε σε αγώνα για το FastLane. Ο Jericho του απάντησε χαμογελώντας λέγοντάς του πως θα του απαντήσει στο SmackDown και όχι τώρα. Θα μ' άρεσε πολύ να δω ένα ματς των δύο στο FastLane καθώς είναι ένα Dream Match για πολλούς από τους fans. Παρόλλα αυτά θα μ' άρεσε ακόμα πιο πολύ αν στο ματς έπαιρνε μέρος και ο The Miz όπου δεν είναι καθόλου κακός παλαιστής άλλωστε. Όπως και ν' χει, ας ελπίσουμε πως ο Chris Jericho θα δεχθεί την πρόκληση.

Τα ίδια!

Στην συνέχεια η Dudley Boyz έκαναν την εμφάνιση τους και μίλησαν και πάλι με τα ίδια λόγια όπως και στο SmackDown... δεν θα πω πολλά, δεν μου άρεσε καθόλου, όσοι θέλετε να ξέρετε τι ακριβώς ήταν δείτε το review του SmackDown... Τραγικό!

Επέστρεψε η Summer Rae

Αργότερα είχαμε ένα Divas Match όπου η Summer Rae έκανε την επιστροφή της και κατάφερε και κέρδισε την Paige. Το ματς ήταν αργό, δεν είχε κάποιο feud από πίσω του αλλά, μου άρεσε το γεγονός ότι η Summer επέστρεψε και επίσημα. Το αποτέλεσμα δεν μ'άρεσε καθώς είναι fan της Paige.


Αρκετά καλό segment... με υποσχόμενα!

Στην συνέχεια της βραδιάς είδαμε ακόμα ένα segment ενόψει τους επερχόμενου FastLane την Κυριακή. Ο Paul Heymen κάλεσε έξω τον Roman Reigns έτσι ώστε να το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον αλλά και να του μιλήσει face to face. Ο ίδιος αναφέρθηκε για το θηρίο της εταιρίας Brock Lesnar, και για το τι αναμένεται να του κάνει στο fastlane. Παράλληλα, μίλησε και για τον Dean Ambrose για την δυνατή φιλία που έχει με αυτόν. Τότε ο Roman απάντησε πως ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Dean Ambrose και θα συνεχίσει να είναι ο κολλητός του. Εξάλλου τον έχει ξανακερδίσει όπως ανέφερε. Στην συνέχεια μίλησε και για το Triple Threat Match λέγοντας πως η νίκη είναι μονόδρομος καθώς θα είναι αυτός όπου θα βρεθεί με τον Triple H στην Mania. Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκαν ως heels οι Budley Boyz και επιτέθηκαν στον Roman μέχρι την στιγμή που ο Ambrose εμφανίστηκε για να σώσει τον κολλητό του αλλά και για να επιτεθεί στον Reigns όμως δεν του πέτυχε. Οι δύο τους έδωσαν τα χέρια και έτσι πάμε για ένα φανταστικό ματς στο FastLane. Θα μπορούσα να πω ότι ήταν ένα πάρα πολύ καλό segment καθώς ο Paul Heyman ξέρει πολύ καλά τι λέει στο μικρώφονο και πότε δεν χρειάζεται να απαντησει. Το γεγονός ότι οι Dudley Boyz επιτέθηκαν του Reigns δεν μου άρεσε καθόλο αλλά μου άρεσε που ο Dean Ambrose πήγε όχι μόνο για να καθαρίσει το σπίτι του αλλά και να τελειώσει με το finisher του τον Reigns. Θέλω πολύ να δω κάποιο heel turn από έναν από τους δύο αλλά θα προτιμούσα από τον Reigns καθώς ο Dean είναι και θα είναι ένα αγαπημένο παιδί της εξέδρας.

Νίκη και για Slater!

Στο επόμενο κομμάτι της βραδιάς, ο Health Slater σημείωσε νίκη παρακαλώ απέναντι στον Zack Ryder. Δεν έχω να πω τίποτα για το ματς, δεν ήταν καν καλό. Το μόνο που μου άρεσε ήταν που είδα τον Slater να αγωνίζεται και όχι να κάθετε ringside.

Έχεσε πάλι ο Kalisto

Αργότερα οι Lucha Dragons ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Neville έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τους Rusev, Sheamus και Alberto Del Rio της League of Nations. Πράγμα που δεν το κατέθεσαν αφού ο Del Rio φαίνεται να είχε σε εξαιρετική κατάσταση εκτελώντας το finisher του πάνω στον Sin Cara. Δεν μου άρεσε το γεγονός ότι ο Del Rio νίκησε ακόμα μια φορά τον Kalisto στο στήσιμο του feud ενόψει του FastLane στην Κυριακή. Θεωρώ πως ο Kalisto θα έπρεπε αυτή την φορά να κερδίσει και όχι να χάσει όπως έγινε και μια εβδομάδα πριν. Δεν θέλω να δω τον Alberto Del Rio πρωταθλητή αλλά ούτε και τον Kalisto αν δεν δώσει λίγο παραπάνω αξία στον United States Title.

Νίκησε η Becky

Ακολούθησε το 2ο Divas Match του RAW όπου η Becky Lynch αντιμετώπισε την Naomi όπου μίση ώρα πριν την έναρξη του επεισοδίου δέχθηκε επίθεση backstage. Η Becky πήρε εύκολη νίκη αλλά σύντομα δέχθηκε επίθεση από την Tamina μέχρι να εμφανιστεί η Sasha.

Τους καθάρισε το Demon Kane! 

Main event time όμως τώρα και έχουμε Big Show εναντίων του "μαύρου πρόβατος" της Wyatt Family Braun Strowman. Το ματς ήταν αρκετά αργό και δεν καταλάβενα τον λόγο στο να είναι main event. Φυσικά κατάλαβα γιατί. Κατά την διάρκεια του ματς ο Strowman και η οικογένιά του επιτέθηκαν στον Show και τότε ο Ryback εμφανίστηκε για να τον βοηθήσει. Φυσικά, και αυτός είχε την ίδια κατάληξη αλλά όλα αυτά μέχρι που εμφανίστηκε ο Demon Kane μέσα από το ring. Αυτός, καθάρησε το ring και οι Wyatts αποχώρισαν από την αρένα... Θα ήθελα πολύ να δω ένα ματς τριών μελλών της Wyatt απέναντι στα θύματα των τελευταίων επεισοδίων (Big Show, Kane και Ryback). Οι Wyatts δεν θα πρέπει να μείνουν εκτός FastLane αφού μπαίνουμε για τα καλά σε ρυθμούς WrestleMania και θα πρέπει να έχουν κάποιο momentum.



Διαβάστε για το ποιός είμαι:

Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE