Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

RAW 15/02/2016: Καθάρισε ο Kane... και νέος IC Champ!

Διαβάστε πρώτοι τα αποτελέσματα του Monday Night RAW στο ringsofdanger.blogspot.com αποτέλεσε το τελευταίο επεισόδιο πριν το Fast Lane την Κυριακή 21, Φεβρουαρίου. New IC Champion! 


Αποτελέσματα RAW 15/02/2016

Του έκοψε τον αέρα η Stephanie...



Το επεισόδιο άνοιξε με τον Dean Ambrose να λέει κάποια λίγα λόγια ενόψει του αγώνα του στο επερχόμενο FastLane. Ο ίδιος χαρακτήρισε αυτόν τον αγώνα ως "ματς της ζωή του" λίγο πριν κάνει την εμφάνισή της η Stephanie McMahon όπου του είπε ότι θα δούμε πιο στα αλήθεια είσαι αυτή την Κυριακή όπου δεν θα έχει την βοήθεια από τον φίλο του Roman. Λίγα λεπτά αργότερα, η Stephanie του ανακοίνωση ότι το πρώτο ματς της βραδιάς θα είναι ένα Fatal 5 Match για τον IC title.

Καινούργιος πρωταθλητης(!)


Έτσι λοιπόν, στον πρώτο αγώνα της βραδιάς είχαμε τους Kevin Owens, Stardust, Dolph Ziggler, Dean Ambrose και Tylor Breeze να τίθενται αντιμέτωποι για τον τίτλο τους Dean. Ύστερα λοιπόν από ένα πάρα πολύ ωραίο ματς, ο πρώην Intercontinental Champion κέρδισε πίσω τον τίτλο εκτελόντας τον Breeze με το poweboom. Φυσικά, ο Ambrose δεν μπορούσε να κάνει τίποτα αφού είχε δεχθεί ένα Zig-Zag από τον Ziggler λίγο πριν το Owens τον στείλει εκτός ring. Παράλληλα, λίγα λεπτά πριν τον αγώνα ο show off προκάλεσε τον Owens σε αγώνα στο FastLane αλλά εκείνος απάντησε αρνητικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια του ματς αν ο Roman Reigns έκανε εμφάνιση ο Dean θα έχανε αυτόματα τον τίτλο.

Νίκη με έναν... τραυματία!


Στον επόμενο αγώνα της βραδιές η New Day εμφανίστηκε και μίλησε για τον Mark Henry όπου τους  εγκατέλειψε μια βδομαδα πιο πριν. Τότε αυτός έκανε την εμφάνισή του και αντιμετόποισε τον Big E. Το μέλος της New Day πείρε την νίκη καθαρά.. αλλά πολύ ξαφνηκά. Πολύ πιθανόν να υπάρχει τραυματισμός για τον world's strongest man.

Φτιάχνετε το feud ανάμεσα στις Divas.


Στην συνέχεια είχαμε ένα segment ενόψει του Divas Championship match στο FastLane. H Brie Bella και η Charlotte μίλησαν για το Daniel Bryan, την πρώην πρωταθλήτρια νίκη Bella και φυσικά για το ματς τους στην Κυριακή. Η Charlotte είχε το θράσος να πει στην Brie Bella ότι καλό θα ήταν να απωχορίσει από το WWE καθώς ο άντρας της, ως ένας πρώην παλαιστής, της χριάζεται. Η Brie της απάντηση με λίγα λόγια λέγοντάς της ότι δεν αξίζει τον Divas τίτλο... Φυσικά, όπως αναμενόταν οι δύο τους  αρπάχτηκαν μέχρι ο Ric Flair να την χωρίσει.

Νίκησε ο Styles, προκάλεσε και τον Y2J! 


Στον επόμενο αγώνα της βραδιάς είχαμε τον The Miz να αντιμετωπίζει τον AJ Στήλες με τον Chris Jericho να κάθεται στο τραπέζι των σχολιαστών. Ύστερα από ένα πάρα πολύ όρφομο ματς από τους δύο (θυμίζουμε ότι ο Μιζ δεν είναι καθόλου κακός στο ring), ο AJ Styles ήταν αυτός που πείρε την νίκη με τον ίδιο τρόπο όπως και στο SmackDown δύο εβδομάδες πιο πριν. Στην συνέχεια ο Y2J πείρε το μικρόφωνο αλλά προτού προλάβει να πει κουβέντα, ο AJ Styles τον προκάλεσε σε ένα αγώνα στο FastLane. Ο Chris Jericho δεν απάντησε εκείνη την ώρα καθώς πείρε παράταση μέχρι το SmackDown.

Τα ίδια λόγια για τα τραπέζια


Στην συνέχεια της βραδιάς είχαμε ακόμα ένα segment από τους Dudley Boyz όπου λίγο πολύ έκαναν ότι έκαναν και στο SmackDown. Δηλαδή μίλησαν για τους Usos και για το γεγονός πως δεν θα ξανά χρησιμοποιήσετε τραπέζια.

Επιστροφή... με το δεξί!


Αργότερα εμφανίστηκε η Paige για να αντιμετωπίσει την Summer Rae όπου έκανε την επιστροφή της. Η δεύτερη λοιπόν, επέστρεψε με το δεξί καθώς κατάφερε και κέρδισε την 2 φορές πρώην Divas πρωταθλήτρια. Αδιάφορο ματς, δεν έχω να πω και πολλά.

Σπάνε(;) οι Ambrose και Roman Reigns!


Στην συνέχεια της βραδιάς είδαμε ακόμα ένα segment ενόψει τους επερχόμενου FastLane την Κυριακή. Ο Paul Heymen κάλεσε έξω τον Roman Reigns έτσι ώστε να το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον αλλά και να του μιλήσει face to face. Ο ίδιος αναφέρθηκε για το θηρίο της εταιρίας Brock Lesnar, και για το τι αναμένεται να του κάνει στο fastlane. Παράλληλα, μίλησε και για τον Dean Ambrose για την δυνατή φιλία που έχει με αυτόν. Τότε ο Roman απάντησε πως ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Dean Ambrose και θα συνεχίσει να είναι ο κολλητός του. Εξάλλου τον έχει ξανακερδίσει όπως ανέφερε. Στην συνέχεια μίλησε και για το Triple Threat Match λέγοντας πως η νίκη είναι μονόδρομος καθώς θα είναι αυτός όπου θα βρεθεί με τον Triple H στην Mania. Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκαν ως heels οι Budley Boyz και επιτέθηκαν στον Roman μέχρι την στιγμή που ο Ambrose εμφανίστηκε για να σώσει τον κολλητό του αλλά και για να επιτεθεί στον Reigns όμως δεν του πέτυχε. Οι δύο τους έδωσαν τα χέρια και έτσι πάμε για ένα φανταστικό ματς στο FastLane.

Νίκη για τον αρχηγό της Social Outcast


Στο επόμενο αγώνα της βραδιάς ο Health Slater (επιτέλους) της Social Outcast αντιμετώπησε τον Zack Ryber όπου κατάφερε και κέρδισε.

Ακόμα μια νίκη στο feud για τον Alberto Del Rio! 


Αργότερα οι Lucha Dragons ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Neville έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τους Rusev, Sheamus και Alberto Del Rio της League of Nations. Πράγμα που δεν το κατέθεσαν αφού ο Del Rio φαίνεται να είχε σε εξαιρετική κατάσταση εκτελώντας το finisher του πάνω στον Sin Cara. Να σημειωθεί ότι σε αυτό βοήθησε και ο King Barrett όπου απέσπασε την προσοχή του Μεξικανού.

Νίκη για την Becky, επίθεση από την Tamina... 


Ακολούθησε το 2ο Divas Match του RAW όπου η Becky Lynch αντιμετώπισε την Naomi όπου μίση ώρα πριν την έναρξη του επεισοδίου δέχθηκε επίθεση backstage. Η Becky πήρε εύκολη νίκη αλλά σύντομα δέχθηκε επίθεση από την Tamina μέχρι να εμφανιστεί η Sasha.


Main event time όμως τώρα και έχουμε Big Show εναντίων του "μαύρου πρόβατος" της Wyatt Family Braun Strowman. Το ματς ήταν αρκετά αργό και δεν καταλάβενα τον λόγο στο να είναι main event. Φυσικά κατάλαβα γιατί. Κατά την διάρκεια του ματς ο Strowman και η οικογένιά του επιτέθηκαν στον Show και τότε ο Ryback εμφανίστηκε για να τον βοηθήσει. Φυσικά, και αυτός είχε την ίδια κατάληξη αλλά όλα αυτά μέχρι που εμφανίστηκε ο Demon Kane μέσα από το ring. Αυτός, καθάρησε το ring και οι Wyatts αποχώρισαν από την αρένα...

#MatchOfTheNight: AJ Styles VS The Miz 

Αποτελέσματα Monday Night RAW:
Ο Kevin Owens κέρδισε τους Dean Ambrose, Dolph Ziggler, Tylor Breeze και Stardust και έγινε νέος Intercontinental Champion.
Ο Big E νίκησε τον Mark Henry
Ο AJ Styles κέρδισε τον The Miz 
Η Summer Rae κέρδισε την Paige
Ο Health Slater κέρδισε τον Zack Ryber
Οι Rusev, Sheamus και Alberto Del Rio κέρδισαν τους Lucha Dragons και Neville
Η Becky Lynch κέρδισε την Naomi
Το ματς Big Show vs Braun Strowman τελείωσε χωρίς νικητή



Διαβάστε για το ποιός είμαι:

Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE