Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

RAW: Η βραδιά.. του Daniel Bryan!

Πάρα πολύ ωραίο Monday Night RAW, ίσως το καλύτερο για το 2016 αφού είχε ωραία ματς, μηνύματα ενόψει FastLane αλλά και WrestleMania, και τον μεγάλο Daniel Bryan!



Τέρμα το γκάζι... για Fastlane! 

Το show άνοιξε με την Stephanie McMahon να κάλει έξω τους τρεις superstars όπου θα τεθούν αντιμέτωποι στο επερχόμενο FastLane. Οι Ambrose, Reigns και Lesnar υπέγραψαν όμορφα και ωραία το συμβόλαιο και έκει, η Stephanie αποχώρησε από το ρινγκ.

Στην συνέχεια του segment, η Brock Lesnar εσωπέδοσε στα εύκολα τους Dean Ambrose και Roman Reings μέχρι την στιγμή όπου εμφανίστηκε ο Triple H, και οι δυό τους έριξαν κάποιες ματιές στα γρήγορα.


Παμέ για ματς; 


Πρώτος αγώνας της βραδιάς, Dolph Ziggler απέναντι στον Kevin Owens. Ο Dolph, κατάφερε και πείρε την νίκη με όμορφο τρόπο όπου έκανε τον Owens να βγει εκτός εαυτού και να διαλύσει το τραπέζι των εκφωνητών την ώρα που ο Dolph πανηγύριζε. Λογικά, ίσως οδηγηθούμε σε ένα ματς στο FastLane μιας και οι δυό τους έχουν τρομερή χυμεία πάνω στο ρινγκ και μας δίνουν πολύ καλό θέαμα.


ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ: Charlotte (c) VS Brie Bella - Divas Championship / FastLane


Στις γρήγορες!

Στον επόμενο αγώνα της βραδιάς, η Charlotte νίκησε εύκολα την Alice Fox.

Από Miz TV... highlight Reel!

Στην συνέχεια της βραδιάς είχαμε ένα Miz TV με καλεσμένο τον Chris Jericho όπου τελικά μετέτρεψε την βραδιά σε Highlight Reel! Επικό! Ο Y2J μίλησε για την μέρχι τώρα παρουσία του AJ Styles στο WWE και ο δεύτερος έκανε την εμφάνισή του στο ρινγκ όπου οι 3 superstars πιάστηκαν στα χέρια με τον AJ Styles να στέκεται όρθιος... λογικά πάμε στο fastlane για AJ vs Y2J.

Ήρθε και το τρίτο θήμα μετά τους... Kane & Big Show!

Αργότερα, ο Bray Wyatt ήρθε ένας με έναν απέναντι στον Ryback. Ο αρχηγός των Wyatts πήρε την νίκη ύστερα από ένα Sister Abigal. Η συνέχεια, κλασική. Τα υπόληπα μέλοι τις Wyatt εσωπέδωσαν τον Big Guys με τα finisher τους...

Ένα ματς από το πουθενά.. και ΣΟΚ!

Ο Adam Rose της Social Outcast έκανε την έκπληξη και κέρδισε τον Titus O'Neil. Φυσικά, τα υπόληπα μέλοι της Outcast έβαλαν το χεράκι τους...


Δεν φοβάται τίποτα ο Ambrose!


Στο επόμενο μέρος της βραδιάς, ο Dean Ambrose, σαν ήρωας, κάλεσε έξω τον Brock Lesnar λέγοντας του ότι δεν έχει @ρχίδια για να παλέψει. Τότε, ο Brock έκανε την εμφάνιση του στο ring και έκανε χίλια κομμάτια τον Ambrose... Καθώς ο Brock απωχορούσε από το ring, o Ambrose βρείκε την δύναμη να καλέσει για ακόμα μια φορά παρά το F5. Ο Roman απώσπασε την προσοχή του Brock και ο Dean τον χρύπησε με ένα low-blow.

Επιστροφή στην δράση... για Sin Cara, με το αριστερό!

Στον επόμενο αγώνα, οι Lucha Dragons βρέθηκαν στο ring με τους Rusev και Del Rio από την LeagueOfNations. Ο πρώην US Champion έδωσε την νίκη στην ομάδα του ύστερα από ένα σχετικά καλό ματς για τους heels. Το pin δέχθηκε ο Kalisto...


Μπάμ, και κάτω από την... TAMINA! 


Αργότερα, η Tamina κέρδισε την Becky Lynch σε ένα ματς όπου στήθηκε μια εβδομάδα πριν. Η Becky βγείκε από το ring για να βοηθήσει την Sasha όπου δέχθηκε επίθεση και στην συνέχεια δέχθηκε ένα kick όπου την έστειλε... στα κυπαρίσια!

Το highlight της βραδιάς! 

Το επόμενο ματς, ένα από τα καλύτερα τις βραδιάς. Οι New Day έγινε ένα με τον Mark Henry για να βρεθούν στο ring με τους Usos και τους Dudley Boyz σε ένα 8 man - table match! Παρόλλα αυτά, ο Mark τους παράτησε καθώς δεν δεχόταν εντολές ως ένας μεγάλος χαρακτήρας που είναι. Έτσι, πολύ απλά, η New Day έχασε το ματς. ΑΡΓΌΤΕΡΑ! HEEL TURN ΑΠΟ ΤΟΥΣ DUDLEY BOYZ! ΈΣΠΑΣΑΝ ΤΟΥΣ USOS ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ!

ΑΠΛΆ ΨΆΞΤΕ ΤΟ ΣΤΟ YOUTUBE!

Ο Daniel Bryan μίλησε για όλα. Για το πως ξεκίνησε την πάλη, για τους γιατρούς που έλεγαν ότι ήταν καλά και ήταν έτοιμος για την επιστροφή, για το μέλλον του με την Brie Bella, αλλά και για την μεγάλη βόμβα.


Αποτελέσματα RAW

Ο Dolph Ziggler κέρδισε τον Kevin Ownes
Η Charlotte κέρδισε τον Alica Fox
O Bray Wyatt κέρδισε τον Ryback
Ο Adam Rose κέρδισε τον Titus O'Neil
Οι Del Rio & Rusev κέρδισαν τους Lucha Dragons
Η Tamina κέρδισε την Becky Lynch
Οι Usos και Dudley Boyz κέρδισαν τους New Day και Mark Henry
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE