Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Πίσω στην δράση ο Sin Cara

Πρίν από λίγο καιρό, ο μεξικανός παλαιστής Sin Cara, ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στον ώμο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για αρκετό καιρό. Πλέον, ο άσος των Lucha Dragons, είναι πίσω στην δουλειά.


Επέστεψε ο Sin Cara, σχέδια από το WWE ενόψει Fastlane αλλά και
WrestleMania για τους δύο Μεξικανούς.

Ο Sin Cara επέστρεψε και πάλι στο WWE για έναν tag team αγώνα όπου ένωσε τις δυνάμεις του με τον φίλο του United States Champion, Kalisto. Μαζί, κατάφεραν και κέρδισαν και τους Los Matadores δεν έναν live event της εταιρίας.

Έτσι λοιπόν, από την στιγμή όπου έχει επιστρέψει στην δράση, θα τον δούμε σύντομα σε κάποιον αγώνα σε RAW ή σε SmackDown. Παρόλλ' αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η εταιρία του Κονέκτικατ δεν γνωρίζει ακόμα αν τους κρατήσει μαζί από την στιγμή που ο Kalisto βρίσκεται σε αντιπαλότητα με τον Alberto Del Rio για τον τίτλου των Ηνωμένων
Πολιτειών. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει και αγώνας μεταξύ τους στο επερχόμενο FastLane.

Να πούμε κάπου εδώ βέβαια, ότι πηγές αναφέρουν ότι ο Sin Cara θα κάνει heel turn και αναμένεται να επιτεθεί στον Kalisto στο FastLane. Εκεί θα χάσει τον τίτλο του και στην συνέχεια θα οδηγηθεί απέναντι στον Sin Cara. Θα το θέλετε; Δεν θα ήταν και πολύ άσχημο.
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE