Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

SmackDown 02/25/16: Μάγος ο AJ Styles!

Διαβάστε τα αποτελέσματα του SmackDown (02/25/16) όπου αποτέλεσε ακόμα έναν σταθμό πριν την WrestleMania αλλά και το πρώτο επεισόδιο πριν το FastLane.



Σίγουρη η νίκη για τον Triple H!

Το show άνοιξε με ένα βάθρο να βρίσκεται στο ring του SmackDown και τον Triple H να εμφανίζετε και να τοποθετεί τον τίτλο επάνω σε αυτό. Ο The Game μίλησε σχετικά με τι έκανε τον Roman Reigns στο RAW αλλά και πως θα κερδίσει εύκολα τον αντίπαλό του στην WrestleMania.

Ανεβένει η League Of Nations...

Πρώτος αγώνας της βραδιάς ήταν ανάμεσα στους Sheamus, Alberto Del Rio, Rusev αλλά και King Barrett ύστερα από καιρό, ή αλλιώς League Of Nations, εναντίον των Neville, Dolph Ziggler και Lucha Dragons. Το Barrett έκανε ένα καλό ματς αλλά ο Neville ήταν ακόμα καλύτερος καθώς τον τελείωσε με 2 Red Arrows που όμως δεν του άδωσαν την νίκη καθώς οι υπόλοιπη ομάδα τον τράβηξε έξω. Ο Sheamus έκανε το pin και στην συνέχεια οι heels πανηγύρισαν με τον Barrett στούς ώμους του.

Νίκησε... ο Ownes!

Στην συνέχεια ο Kevin Ownes έβαλε τον τίτλο του σε αγώνα απέναντι στον Dean Ambrose όπου δυστυχώς δεν είχε δώσει το παρόν στο συγκεκριμένο επεισόδιο. Ο Big Show του απάντηση και οδηγήθηκαν σε ματς με τον K.O. να νικά ύστερα από Count Out.

Heels για τα καλά οι Boyz!

O D-Von κέρδισε τον Jimmy Uso μέσα σε ένα λεπτό αλλά με τον Bubba Ray να κάνει κάποιες παρεμβολές ως heel...

Πήρε νίκη η Natalya

Αργότερα ακολούθησε ένα divas match καθώς η Natalya κέρδισε την Becky Lynch ύστερα από DQ καθώς η Tamina και Naomi επιτέθηκαν στην πρών φίλη της Charlotte.

Πείρε την νίκη... του FastLane

Ο R-Truth κέρδισε τον Health Slater της Social Outcast ύστερα απο βοήθεια του Goldust.

Show Time by AJ Styles!

Main event time όμως τώρα και έχουμε Chris Jerihco, AJ Styles και Mark Henry εναντίον της New Day. Το ματς ήταν το καλύτερο της βραδιάς για εμένα καθώς ο Styles μας εντυπωσίασε όλους για άλλη μια φορά αρκετά. Το pin δέχθηκε ο Xavier Woods ύστερα από το Calf Crusher.

Αποτελέσματα SmackDown
Η League Of Nations κέρδισε τους Neville, Dolph Ziggler και Lucha Dragons
O Kevin Owens κέρδισε τον Big Show
O D-Von κέρδισε τον Jimmy Uso
H Natalya κέρδισε την Becky Lynch
O R-Truth κέρδισε τον Health Slater
Οι Chris Jericho, Mark Henry & AJ Styles κέρδισαν την New Day
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE