Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

SmackDown: Η βραδιά... του Chris Jericho!

Σχετικά καλό το σημερινό SmackDown αλλά όχι πολύ υποσχόμενο για το επερχόμενο FastLane. Ήταν απλός, η βραδιά του Chris Jericho. Διαβάστε όλα τα αποτελέσματα στο ROD.gr.



Αποτελέσματα από το SmackDown 02/11/16


Στο main event το Jericho - AJ Styles

Ζεστά, ζεστά άρχισε το SmackDown με τον Chris Jericho να καλεί τον AJ Styles έτσι ώστε να δώσουν επιτέλους το rematch τους ύστερα από 2,5 εβδομάδες. Φυσικά, το ματς δεν άρχισε ποτέ καθώς οι Social Outcast έκαναν την εμφάνισή τους πριν το καμπανάκη. 

Εικόνα... από το μέλλον.


Έτσι ύστερα από τα λόγια των Social Outcast κατά των Y2J και AJ, το πρώτο ματς της βραδιάς θα είναι ανάμεσα στους Jericho και Styles ενταντίον των Curtis Alex και Adam Rose. Σχετικά μέτριο προς κακό το ματς καθώς οι faces μας έδωσαν περισσότερα θέαμα από το τι αναμένετε να δούμε αργότερα. Νίκης για τους Chris Jericho και AJ Styles.

Τραπέζια, ΤΈΛΟΣ! 


Στο επόμενο κομμάτι της βραδιάς είχαμε ένα segment από τους Dudley Boyz οι οποίοι πλέον κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση ώς heels. Πιο αναλυτικά αναφέρθηκαν σε μια καινούργια εποχή για τους ίδιους καθώς η φράση "bring the tables" θα πρέπει να ξαχαστεί από τους οπαδούς.

Θα τα πούνε στο... FastLane!



Στον επόμενο αγώνα της βραδιάς, η Sasha Banks ήρθε ένας με έναν αναντίον της Naomi. Ύστερα από έναν πάρα πολύ ωραίο αγώνα (πραγματικά μ΄άρεσε), η Sasha πείρε την νίκη ύστερα από την κίνηση όπου όλη την ξέρουμε. Παράλληλα, η Becky δέχθηκε επίθεση από την Tamina αλλά με την βοήθεια της Sasha η υπόθεση έκλεισε εκεί. Να πούμε κάπου εδώ ότι οι Sasha και Becky θα βρεθούν στο ring με τις Tamina και Naomi.

Αυτοί είναι οι τιτάνες της ελληνικής μυθολογίας...


Στην συνέχεια ακολούθησε ένα segment από την Wyatt Family σχετικά με το μέλλον των μελών της Wyatt Family. Τίποτα συμαντικό. Απλά οι Wyatts για ακόμη μια φορά ήθελαν να μας δείξουν ποιοι στα αλήθεια είναι... Παράλληλα, ανεφέρθηκαν και για τους Kane, Big Show και Ryback. Ίσως υπάρξει ματς στο Fastlane...

Σκούπα! 


Στον 3ο αγώνα της βραδιάς είχαμε ένα 6 man tag team match. Οι Stardust και οι Accessions γίνονται ένα έτσι ώστε να κερδίσουν τους Neville και Lucha Dragons. Φυσικά, όπως το περιμέναμε, το WWE δεν μας άφησε με το στόμα ανοικτό καθώς οι δεύτεροι πήραν την νίκη απέναντι στους Heels. Σχετικά καλό ματς αλλά, μέχρι εκεί... δεν ήταν ούτε 3 λεπτά...

Είναι, και θα είναι για πάντα... καλύτερος(;)


Main Event time όμως τώρα και έχουμε, Chris Jericho VS AJ Styles (επιτέλους). Μετά από 2,5 εβδομάδες ο Jericho πήρε το ματς που ήθελε έτσι ώστε να δείξει στον AJ Styles ότι αυτός είναι και θα είναι καλύτερος. Έτσι, ύστερα από το καλύτερο ματς της βραδιάς, ο 6 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πείρε την νίκη που ήθελε τόσο πολύ και έκανε το 1-1, ίσως, στην σείρα των ματς. Πολύ πιθανόν να δούμε ματς στο FastLane ανάμεσα στους 2 για το ποίος θα κερδίσει την κόντρα... Δηλαδή, με το 2-1.

#MatchOfTheNight: Chris Jericho VS AJ Styles!

Αποτελέσματα SmackDown
- Οι Chris Jericho και AJ Styles κέρδισαν τους Adam Rose και Curtis Alex
- Η Sasha Banks κέρδισε την Naomi
- Οι Lucha Dragons και Neville κέρδισαν τους Stardust και Accessions 
- Ο Chris Jericho κέρδισε τον AJ Styles



Διαβάστε για το ποιός είμαι: 

Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE