Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Μεγάλα πλάνα για τον Strowman(!)

Πολλοί θεωρούν πως ο Kane είναι ένας από τους πιο υποτιμημένους παλαιστές στην ιστορία του WWE. Εκείνος έκανε το ντεμπούτο του ως ο "νεότερος αδερφός" του Undertaker όπως άλλωστε έχουμε δει τα τελαυταία 20 χρόνια.


Έχει στα αλήθεια μέλλον ο Strowman;

Η καριέρα του θρυλικού πλέον Kane είναι ένα τέλειο παράδειγμα για όλους του μεγαλόσωμους παλαιστές της εταιρείας. Φυσικά, χωρίς τον Undertaker δεν θα υπήρχε μέχρι και σήμερα, αλλά πλέον έχει γράψει την δική του ιστορία με τον δικό το τρόπο.

Σήμερα, πολύ πιστεύουν πως ο Bray Wyatt είναι ο επέμενος στο θέμα της σκοτεινής "μαγίας" αλλά και την τρογματική ατμόσφαιρα.

Όπως λοιπόν ο Paul Bearer έφτιαξε τους Kane και Undertaker, έτσι και ο Bray Wyatt έχει δημιουργίσει την Wyatt Family όπου αποτελέιτε από τους Luke Harper, Erick Rowan αλλά και το θηρίο, Braun Strowman.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Η.Π.Α., ο Vince McMahon ετοιμάζετε, και θέλει άλλωστε, να κάνει έναν Strowman ακατανίκητο καθώς έχει όλα τα καλά χαρακτηριστικά αλλά και το μέγεθος για να τα καταφέρει.

Μάλιστα, αν ο Roman Reigns τελικά κατακτήσει την ζώνη στην WrestleMania 32, τότε, ο Braun Strowman θα έχει πολλές πιθανότητες να σπάσει από την υπόλοιπη ομάδα του και να κηνηγίσει την παγκόσμια ζώνη.

Πίστευεις πως έχει μέλλον στην εταιρία ο Strowman;


Διαβάστε για το ποιός είμαι:

Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE