Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Τι γίνεται με Undertaker και WM32;

Ο "ΤheDangerousOne" γράφει στο blog του για τον Undertaker και την επερχόμενη WrestleMania. Ο χρόνος περνά, και το WWE δεν έχει ακόμα δείξει σημάδια για τον πιθανό αντίπαλω του Undertaker στην επερχόμενη WrestleMania 32. Φυσικά, υπάρχουν πολλές φίμες που κυκλοφορούν αλλά εδώ θα δείτε τις πιο πιθανές για τον Phenom.


Τι γίνεται με τον Undertaker και την επερχόμενη WM32

Κακά τα ψέματα, οι μέρες περνούν όλο ένα και πιο γρήγορα για τους ανθρώπους του WWE όπου δεν μας έχουν ακόμα δείξει σημάδια για τον αντίπαλω του θρυλικού Undertaker. Σύμφωνα με πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η εταιρεία του Κονέκτικατ σκέφταιτε να είναι ένας εκ των Braun Strowman, Chris Jericho, Seth Rollins ή John Ceca. Ας δούμε όμως όλα τα σενάρια...

Braun Strowman:

Σίγουρα το μεγάλο φαβορί αυτή την στιγμή. Το θηρίο της Wyatt Family έχει δείξει σημάδεια ότι δεν συμπαθεί τον Undertaker λίγο πριν το Survivor Series όπου αυτός και οι οικογένιά του γνώρισε την ήττα από τους Taker και Demon Kane. Οι δυό τους έχουν πολλά υποσχόμενα αφού δεν ήταν λίγες οι φορές όπου ο νεκρός χρύπησε το μεγάλο "πρόβατο" των Wyatts.

Chris Jericho:

Μάλλον όχι. Αυτή την στιγμή, οι εταιρία φαίνεται να οδηγίτε σε έναν αγώνα με μεταξύ Υ2J και AJ Styles.

Seth Rollins:

Θα ήταν αρκετά καλό αφού η εταιρία ψάχνει το μέλλον της. Ο Seth, είναι σίγουρα το μέλλον της εταιρίας και το έχει αποδήξει. Μια νίκη απέναντι σε ένα θρύλο όπως ο Undertaker (για το 22-2), θα τον έκανε θρύλος από την ηλικία των 29 ετών μώλις. Φυσικά, είναι τραυματίας και θα ήταν πολύ δύσκολο να στηθεί και κάποιο feud.

John Cena:

Αυτή θα ήταν η μάχη όπου θα γινόταν στην WM32 εάν δεν είχε τραυματιστεί ο Cena. Σύμφωνα με τους γιατρούς ο John Cena δεν θα προλάβει την WrestleMania 32 αλλά όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, τους έχει διαψεύσει.

Εσείς τι θέλετε; 
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE