Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Δεν είναι στο ρόστερ του WWE ο αντίπαλος του Taker

Ίσως μια από τις μεγαλύτερες ερωτήσεις για τον κόσμο του WWE αυτό τον καιρό είναι για τον αντίπαλο του Undertaker στην φετινή WrestleMania. Μπορεί το σερί του να έχει σπάσει από τον Brock Lesnar αλλά δεν παύει ποτέ να είναι ο θρύλος στα μάτια του κόσμου.


Δεν είναι στο ρόστερ του WWE 

Μια μάχη θρύλων θα ήταν αυτή ανάμεσα στους John Cena και Taker αλλά ο πρώτος βρίσκεται σε τραυματισμό αυτή την στιγμή και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να επιστρέψει συντομότερα και να στείσει και ένα καλό feud ενόψει της WrestleMania 32. Παρόλλα αυτά, το WWE δεν στοιχηματίζει μόνο στην αναρρωση του Champ αλλά κοιτάει ακόμα περισσότερες λύσεις.

Σύμφωνα με το Wrestling Observer Newsletter, ο αντίπαλος του Undertaker δεν θα είναι ούτε ο Cena, ούτε ο Kevin Owens, ούτε ο Brock αλλά όυτε και ο Braun Strowman. Πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο όνομα που δεν βρίσκεται στο ρόστερ της εταιρίας αυτή την στιγμή. Όπως καταλαβένετε το πιο πιθανό σενάριο είναι να οδηγιθούμε σε ένα dream match φέρνοντας ένα μεγάλο όνομα πίσω στην εταιρία.

Παρόλα αυτά, στην άκρη του μυαλού του McMahon υπάρχει πάντα και ένα ανερχόμενο ταλέντο ονόμα Finn Balor από το NXT. Μια μάχη μεταξύ δαίμονα και νεκρού θα ήταν ότι πρέπει άλλωστε.


Διαβάστε για το ποιός είμαι:
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE