Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Ο "Γιάννης" μιλά για το Payback

Η γνώμη του φίλου μας, Γιάννης.

Ο φίλους μας Γίαννης, μας γράφει το παρακάτω άρθρο όπου μοιράζει την δική γνώμη ενόψει του επερχόμενου Payback αυτή την Κυριακή.


Οι ερωτήσεις που έγειναν από εμάς:

- Ποια είναι η γνώμη για το US Championship Match;

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω για τον Kalisto. Πίσω στο Royal Rumble έλεγα άντε να κερδίσει ο Kalisto γιατί ο Μεξικανός είναι βαρετός... Που να ήξερα. Δεν θεωρώ ότι υπαρχούν και πολύ παλαιστές να θέλουν να πάρουν την ζώνη από τον Kalisto και μάλιστα να είναι heel. Ίσως ο καινούργιος ο Corbin Baron αλλά και πάλι, είναι καινούργιος. Θα ήθελα να τον δω στην συνέχεια αλλά, για να γίνει αυτό θα πρέπει να κρατήσει τον τίτλο του ο Kalisto πραγμά που δεν θέλω, καθόλου. Θέλω τον Ryback μόνο και μόνο γιατί ο Kalisto όχι μόνο δεν χρησιμοποιείτε σωστά αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να μας δώσει καλύτερο ... Ryback και στην συνέχεια ας κάνει feud και με Stardust. Δεν με νοιάζει καθόλου...

- Τι έχεις να πεις για το Women's Match;

H Charlotte είναι σίγουρα πολύ καλή στο ρίνγκ και το έχουμε δει και αυτό άλλωστε πριν πάρει τον τίτλο της. Την ημέρα που τον πείρε έμπλεψε με τον πατέρα της τον Ric Flair και δεν την έχουμε δει καθόλου τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο να κάνει κάτι. Έχει βγάλει όλη την Women's Division νοκ-άουτ. Τώρα η Natalya, εντάξει. Την σέβομε αλλά δεν θα ήθελα να την και Women Champion. Σίγουρα όπως είδαμε και στο RAW μπορεί να κερδίσει την Charlotte καθαρά και ίσως το καταφέρει καθώς δίπλα της θα είναι και ο Bert όπου λογικά θα σταματήσει την βρομοδουλειά του Ric. Θα ήθελα Charlotte ως νικήτρια και αργότερα ας γίνει κάτι μόνο με Sasha ή και με Nikki Bella όταν με το καλό επιστρέψει.

- Για τον The Miz και για τον Cesaro; 

Επιτέλους εκεί στο WWE βάλανε τον The Miz στο σωστό τον δρόμο. Δεν ήθελα να βλέπω έναν τόσο εππαγκελματία παλαιστή να τζομπάρει στο έναν και τον άλλων. Ως Intercontinental Champion μου αρέσει αρκετά και δεν το κρύβω που θα ήθελα να τον δω να κρατάει τον τίτλο του την Κυριακή. Όπως είπα και παραπάνω, θα μου άρεσε πολύ να βάλουν τον Cesaro για τον τίτλο των Ηνωμένων Πολιτειών απέναντι στον Kalisto. The Miz αλλά με παρέμβαση της Marisel.  
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE