Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

RAW 25/04/2016: Το πάνω χέρι στον AJ Styles!

Το τελευταίο Monday Night RAW πριν το Payback πραγματοποιήθηκε χθες με τον Roman Reigns να δέχετε ακόμα μια επίθεση από τους Anderson &  Gallows. Επιστροφή για την Stephanie McMahon, μεγάλες ανακοινώσης που θα κρίνουν το μέλλον της εταιρίας ενόψει του Payback.

 


Το κόκκινο show άνοιξε με τον Shane McMahon να μιλά για το τι αναμένεται να δούμε στο επεισόδιο, μέχρι την στιγμή που τον διέκοψε η Stephanie McMahon όπου πραγματοποίησε την επιστροφή της στον χώρο της πάλης. Η ίδια ανακοίνωσε στον αδερφό της πώς ο πατέρας του αναμενέται να βρεθεί στο Payback έτσι ώστε να γίνει γνωστό για το ποιός θα πάρει τον έλενχο της εταιρίας.


Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς ο AJ Styles κέρδισε τον Ιρλανδό παλαιστή Sheamus. Στην συνέχεια οι εμφανίστηκαν Anderson & Gallows για να χειροκροτήσουν για την νίκη του.


Η New Day ξεκίνηση να κάνει ένα promo σχετικά με τους Vaudevillains και τους Amore & Colins όπου θα βρεθούν στο ίδιο ρινγκ την Κυριακή για να μάθουμε επιτέλους ποιά ομάδα θα είναι η πρώτη διεκδικίτρια για των τίτλο των πρώτον όπου τον κρατάνε στα χέρια τους από το Summerslam.


Ντεμπούτο για τους Anderson & Gallows όπου διάλυσαν τους Usos. Παρόλλο το γεγονός πως κατάφεραν να πάρουν την νίκη συνέχεισαν να χτυπούν με μανία τα δύο αδέρφια μέχρι την στιγμή που ο Roman Reigns εφμανίστηκε για να σώσει τα ξαδέρφια του από την φαμίλια του Styles.


Παρόλο που ο Rusev είχε τον έλενχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος, ο Sami Zayn ήταν αυτός που πείρε την νίκη ύστερα από ένα roll up. Στην συνέχεια καθώς ο νικητής κατευθηνόταν προς στα αποδυτίρια δέχθηκε πισώπλατη επίθεση από των πρώην Intercontinental Champion, Kevin Owens.


Σε έναν μικρό χρονικά αγώνα ο Apollo Crews κέρδισε ακόμα έναν αγώνα στο απέναντι στον Stardust.


Στην συνέχεια της βραδιάς είχαμε ένα segment με τον Dean Ambrose να καλεί έξω τον Chris Jericho. Ο δεύτερος με την σειρά του έβαλε τον Ambrose να απολογυθεί μπροστά σε όλους για την συμπεριφορά του απέναντι στον καλύτερο σύμφωνα με τα λεγόμενά του. Οι δυό τους αρπάχτηκαν στα χέρια αλλά στο τέλος μόνο έναs έμεινε όρθιος και αυτός ήταν ο Y2J όπου εκτέλεσε το Walls Of Jericho πάνω στο ισπανικό τραπέζι.


Εύκολη νίκη σημείωσε η Natalya απέναντι στην Emma με τα βλέμματα νa einai στο τραπέζι των σχολιαστών όπου καθόταν η Charlotte μαζί με τον πατέρα της Ric Flair.


Παρά το γεγονός πως ο Baron Corbin είχε αγώνα με τον Damien Sandow, ο αγώνας δεν αρχίσε ποτέ.  Gια την ακρίβια καθώς ο Dolph Ziggler  ήταν αυτός όπου πραγματοποίησε πισώπλατη επίθεση στον Baron όπως ακριβώς έκανε και αυτός στο περασμένο επεισόδιο του SmackDonw.


Ακολούθησε ακόμα ένα σχετικά promo με τοn The Miz όπου ο αντάλλαξε αρκετές κουβέντες με τον Ελβετό. Οι δυό τους πιάστηκαν στα χέρια Cesaro με τον να συκώνει την Intecontinental Championship στο τέλος...


Main event time και έχουμε Roman Reigns αναντίων του Alberto Del Rio. Οι Anderson & Gallows πραγματοποίησαν την εμφάνιση τους με απότερο σκοπό να αποσπάσουν την προσοχή του Roman έτσι ώστε ο Del Rio να πάρει την νίκη. Παρόλα αυτά, ο Roman Reignsκατάφερε να βγει νικητής καθώς εκτέλεσε στα γρήγορα spear ένα πάνω στον μεξικανό παλαιστή. Στην συνέχεια ο πρωταθλητής δέχθηκε επίθεση από τους δύο φίλους του AJ Styles αλλά με τον τρίτο να εμφανίζετε και να θέλει να σώσει τον Champion από τα χέρια των πρώην(;) φίλων του. Ο Ρόμαν επιτέθηκε στον Styles αλλά ο Phenomenal One είχε τον τελευταίο λόγο.


Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE