Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Δεν τελείωσαν οι απολύσεις(!)

Πριν από λίγες ημέρες σας ενημερώσαμε σχετικά με τις απουσίες των WWE βετεράνων Big Show, Mark Henry και Kane. Όπως χαρακτιριστικά τονίσαμε, το WWE βρίσκεται σε μια καινούργια εποχή και θέλει να φώσει χρόνο σε ένα ταλέντα.

 


Όπως και ν΄χει, 8 WWE Superstars απολύθηκαν από την εταιρία. Μερικοί εξ αυτών, King Barrett, και Damien Sandow. Έχουν συμβεί πολλά αυτές τις μέρες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το WWE απολείει μέχρι και τα παλιά του ταλέντα.

Σύμφωνα με το Sportskeeda, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουμε ακόμα περισσότερες απολύσεις η τουλάχιστον, μέχρι το τέλος του μήνα. Είναι εμφανές ότι το WWE θέλει να προωθήσει τα καινούργια του ταλέντα από το ΝΧΤ στο Main Roster. Την ίδια στιγμή θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι John Cena, Neville και Seth Rollins αναμένεται να έρθουν και πάλι πίσω ύστερα από τους τραυματισμούς του.

Μπορεί να ακούγετε τρελό αλλά σύμφωνα με τις φήμες τις τελευταίες ημέρες, το όνομα του Randy Orton βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα των απολύσεων. Παράλληλα, νέες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Mark Henry αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με την εταιρεία όσο και ο Ryback. Ένα είναι σίγουρο. Οι απολύσεις, δεν τελείωσαν.
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE