Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Το Bullet Club και η αγάπη... στον Reigns!

Ο "TheDangerousOne" γράφει στο πρωσοπικό του ιστολόγιο για τον Roman Reigns και την βοήθεια που θα μπορούσε να πάρει αν το Bullet Club επανενωθεί.

Όπως έχουμε δει από το Royal Rumble και ύστερα, ο Roman Reigns δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητός από τον κόσμο του WWE όσο παραμένει face. Πώς θα μπορούσε το Bullet Club να βοηθήσει σε αυτό;

Ύστερα από το βράδυ το Fastlane, όπου ο Roman Reigns έγεινε ο νούμερο ένα διεκδικητής για τον παγκόσμιο τίτλο, κάτι παραπάνω από το μισό WWE Universe άρχισε να μισεί τον Reigns όσο τον πλέβει (γιατί εξακολουθεί) να «κόβει» βόλτες ως face της εταιρίας.

Αν οι φήμες αληθεύουν, και ο Finn Balor κάνει την εμφάνισή του απόψε στο Payback (ή στο RAW) τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δούμε το Bullet Club να ξανακάνει την εφμάνισή του ως ομάδα ύστερα από τις βραδιές στην Ιαπωνία. Σε περίπτωση λοιπόν που αληθεύουν όλα αυτά, το WWE πιθανόν θα περιμένη την πλήρως ανάρρωση του Seth Rollins έτσι ώστε να γίνει ένα reunion της Shield με απώτερο σκοπό να κοντραριστούν με την ομάδα του Styles.

Παρόλ΄αυτά, αυτό το σενάριο ίσως να ήταν αρκετά δύσκολο, για τώρα τουλάχιστον, αφού όπως άλλωστε έχει δηλώσει και ο Rollins, όταν επιστρέψει θα θελείσω να πάρω πίσω τον τίτλο που δεν έχασε ποτέ.

Πώς θα μπορούσε όμως το Bullet Club να βοηθείσει τον Roman Reigns να κερδίσει λίγο την αγάπη του κόσμου;

 Όπως όλοι ξέρουμε οι Dean Ambrose, αλλά και Seth Rollins, τα έχουν καλά με το κοινό μιας και οι δύο τους είναι θετική όταν παίρνουν μικρόφωνο στα χέρια τους.  Αν λοιπόν έχουμε επανένωση της Shield, υπαρχούν πολλές πιθανότιτες ο World Champion να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη του κοινού αν και εφόσον, δεν κάνει συνεχώς αυτός το pin με το κλασικό spear.
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE