Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

RAW: Μην παίζεις με την Roman... Empire!

 Πολύ καλό το πρώτο επεισόδιο των Shane και Stephanie αφού είδαμε κόντρα να αλλάζουν επίπεδο, μάθεμε 3 αγώνες ενόψει Extreme Rules αλλά είχαμε, και μια επιστροφή.

 



  • Το πρώτο show της εταιρίας κάτω από τον έλεχο των Stephanie McMahon & Shane McMahon άνοιξε με την Stephanie να παίρνει το μικρόφονο και να θέλει να καλωσορίζει όμως διακόπηκε από τον Shane. Οι δυό τους καλωσόρισαν το κοινό μέχρι που ο Kevin Owens εμφανίστικε και ζήτησε το rematch του για τον IC τίτλο. Τότε, ο Cesaro τον διέκοψε και τόνισε πως αν δεν ήταν αυτός τότε θα στεκόταν ως Champion. Οι δυό οδηγηθηκαν σε αγώνα για τον νούμερο #1 condeter.

  • Το show άνοιξε με ένα πολύ καλό αγώνα ανάμεσα στους Cesaro και Kevin Owens όμως αυτή την φορά ο αγώνας δεν τελείωσε ποτέ αφού ο The Miz σταμάτησε τον αγώνα κάνοντας επίθεση στον Cesaro. Οι δύο heels βρήκαν την ευκαιρία να αποτελειώσουν τον Ελβετό μέχρι που ο Sami Zayn εμφανίστει για να καθαρίσει το ring. Στο τέλος ο ίδιος ύψοσε τον Intercontinental τίτλο.

  • Ο Tyler Breeze κέρδισε στα γρήγορα τον Goldust. Στις γωνίες τω δύο superstar βρισκόντουσαν οι R-Truth και Fandango αντίστοιχα. Τίποτα το τρομερό ο αγώνας

  • Στην συνέχεια ακολούθησε ένα segment με την New Day, τους Dudley Boyz, τους Vaudevillians και τον Big Cass όπου εκπρωσοπούσε και τον αδερφό του, Ezno Amore. Οι 4 ομάδες μίλησαν για το που τελεικά κατέλειψ\ξε αυτό το τουρνούα ενώ λίγο αργότερα πιάστηκαν στα χέρια καταλήγοντας σε ένα ματς ανάμεσα στους New Day, Big Cass VS Dudley Boyz & Vaudenvillians. Ύστερα από αντιποσιακή αγωνιστική απόδοση από τον Cass, κατάφερε και έδωση την νίκη στην ομάδα του.

  • Λίγο αργότερα η Emma κέρδισε την Becky Lynch αλλά βρόμικα μιας και γρατζούνισε τα μάτια της Becky την ώρα που ο διαιτητής δεν έβλεπε.
  •  
  • Αμέσως μετά είχαμε το Ambrose Assylum με τον Dean Ambrose να έχει καλέσει μαζί του την Stephanie McMahon. Η ίδια του είπε μπορείς να με ρωτήσεις ότι θέλει αλλά ο Ambrose το παράκανε και έτσι η ίδια του ανακοίνωσε πως το show του, ακυρώνετε. Τέλος ο Chris Jericho εμφανίστικε για να επαναφέρει τα highlight Reel ενώ παράλληλα, αποτελείωσε τον Ambrose με ότι βρίκε μπροστά του.

  • Σε ένα Royal Rumble Match με τους Del Rio, Sheamus, Sin Cara, Zack Ryder και Rusev να έχουν πολύ καλή απόδοση, ο Βούλγαρος παλαιστής ήταν αυτός που κέρδισε την ευκαιρία να δώσει έναν αγώνα με τον Kalisto για τον τίτλο των Ηνωμένων Πολιτειών.

  • Η Charlotte, ο Ric Flair και ο Charles Robinson θα βγούνε να ειρωνευτούν την Natalya για το χθεσινό αποτέλεσμα. Η ίδια εμφανίστηκε και όχι μόνο χαστούκισε τον Flair 2 φορές αλλά τον κλείδωσε και σε ένα Sharpshooter.

  • Αξίζει να σημειωθεί πως η Charlotte θα αντιμετωποίσει την Natalya στο Extreme Rules αλλά αυτή την φορά, ο Ric Flair δεν θα βρίσκεται στην αρένα αφού αναμένεται να του απογορευτεί η είσοδος.

  • Main Event Time όμως τώρα και έχουμε, Roman Reigns και Usos αναντίων των AJ Styles, Anderson και Galllows. Η ομάδα του Styles πείρε την νίκη ενώ στην συνέχεια που Gallows και Anderson ζήτησαν με μανία ο AJ Styles να χτυπήσει με καρέκλα τον Roman ενώ το ματς είχε τελειωσεί. Φυσικά, αυτός δεν το έκανε και πέταξε την καρέκλα. Τότε, οι Usos σηκώθηκαν και καθάρισαν το ring με την ίδια καρέκλε όμως ο Styles κατάφερε να αντιστρέψει την όλο κατάσταση και να επιτεθεί πολύ άργια τους Usos. Ο Roman Reigns απλά παρακολουθούσε την όλη κατάσταση και όταν ο Styles γύρισε να τον αντικρίσει, ο Roman με ένα απίστευτο Superman Punch τον έβγαλε εκτός. Αξίζει να σημειωθεί ότι 2-3 λεπτά αργότερα τον πέρασε μέσα και από το τραπέζι των σχολιαστών.
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE