Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

SmackDown 05/05/2016: Ντου, ντου... spear από παντού!

Ακόμα ένα WWE SmackDown πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία από πλευράς WrestleMania 32 και ύστερα. Επιθέσεις, finisher και Superman Punches έπεφταν παντού στο ρίνγκ. Πάμε για Fatal – 4 Way match στο Extreme Rules.

 


Το show άρχισε με τον Chris Jericho να πραγματοποιεί ένα Highlight Reel ύστερα από καιρό έχοντας ως καλεσμένο τον Sami Zyan ρωτώντας  τον το λόγο τον οποίο πραγματοποίησε επιθέσεις στο K.O. αλλά και γιατί σήκωσε τον IC τίτλο την περασμένη Δευτέρα. Ο ίδιος απάντησε ότι ότι κάνει το εννοεί αλλά σύντομα διακόπηκε από τον The Miz όπου οι δύο τους οδηγήθηκαν σε ένα Match.

Ο The Miz λοιπόν ήρθε ένας με έναν απέναντι στον Sami Zyan έχοντας τον Kevin Owens να κάθετε στο commentary table και να σχολιάζει το ότι γίνεται στο ματς. Ο ίδιος πραγματοποίησε επίθεση στον Sami και το ματς τελείωσε χωρίς  ξεκάθαρο νικητή. Παράλληλα, οι 3 παλαιστές πιάστηκαν  στα χέρια μέχρι την στιγμή που εμφανίστηκε ο Cesaro και καθάρισε το σπίτι του σηκώνοντας στο τέλος τον Intercontinental Title.

Στην συνέχεια της βραδιάς είχαμε τους Vaudevillians να κερδίζουν εύκολα την Social Outcast. Παρόλ’ αυτά, στο τέλος του ματς ο Big Cass εμφανίστηκε και έδωσε ακόμα ένα μάθηκε στους πρώην Superstars του NXT για τον φίλο του Enzo Amore.

H Becky Lynch και Natalya έγειναν ένα για να αντιμετωπίσουν τις Charlotte και Emma. Το ματς ήταν πάρα πολύ καλό αλλά παρόλο που οι heels ήταν αυτές που είχαν τον έλεγχο του αγώνα,  οι faces κατάφεραν και πείραν μια πολύ όμορφη νίκη.

Λίγο αργότερα ο Rusev αντιμετώποισε τον Zack Ryder σε ένα εύκολο ματς λίγοτερα από 3 λεπτά. Ο Βούλγαρος παλαιστής κατάφερε και πείρε την νίκη αφού τελείωσε τον αγώνα και με ένα τεράστιο καρούμπαλο στο μέτοπο. Παράλληλα, λίγα λεπτά αργότερα ο Kalisto κατάφερε έκλεψε τις εντυπώσεις αφού πραγματοποίησε επίθεση στον Rusev πισώπλατα.

Main event time όμως τώρα και έχουμε Usos αναντίων Anderson & Gallows. Κατά την διάρκεια του ματς ο Anderson ακούμπησε τον Roman Reigns που βρισκόταν ringside πολύ προκλητικά. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής επιτέθηκε στον Anderson και οι 2 πλευρές (και ο AJ Styles) πιάστηκαν στα χέρια μέχρι που 5-6 διαιτητές τους χώρισαν. Ο Styles ζήτησε έναν αγώνα για να πάρουν το αίμμα τους πίσω αλλά παρόλα αυτά, ύστερα από πάρα πολλά finishers μέσα στο ρίνγκ, ο Roman Reigns ήταν αυτός που εκτέλεσε το spear  και έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Αποτελέσματα WWE SmackDown
  1. Ο αγώνας Sami Zyan vs The Miz έλειψε με DQ.
  2. Οι Vaudevillians κέρδισαν την Social Outcast
  3. Οι Becky Lynch και Natalya κέρδισαν την Charlotte και την Emma.
  4. Ο Rusev κέρδισε τον Kalisto
  5. Ο αγώνας Usos vs Anderson & Gallows έλειψε με DQ.
  6. Οι Usos και Roman Reigns κέρδισαν τους Anderson, Gallows και Styles
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE