Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Αντίπαλοι φωτιά για Undertaker στην WrestleMania 32

Ο Undertaker αναμένεται να αγωνιστεί απέναντι στον Brock Lesnar σε Hell In A Cell με αποτέλεσμα να μένει στον αέρα η θέση του αντίπαλου του για την WrestleMania 32.


Αντίπαλοι Undertaker ενόψει WrestleMania 32

Έχουν ανάξει τα λαμπάκια στην υπόθεση ότι ο Taker θα τα βάλει με τον Lesnar νωρίτερα απ' ότι προγραμματίζονταν και έτσι,  σύμφωνα με τον Wrestling Observer Newsletter, υπάρχουν ήδη τρεις πιθανοί του αντίπαλοι ενόψει της WrestleMania.

Έτσι, το πρώτο όνομα που αναφέρετε από τα σχετικά δημοσιεύματα είναι αυτό του καινούργιου μέλους της Wyatt Family, Braun Strowman. Το νέο θηρίο της Wyatt Family, παρόλο που τον ξέρουμε μονάχα 1,5 μήνα, έχει ήδη βγάλει νοκ-άουτ πάρα πολλούς WWE Superstars. Ο Taker αντιμετώπισε τον ηγέτη, Bray Wyatt, στην WrestleMania 31 και βγήκε νικητής, κάνοντας το 22-1.

Το δεύτερο όνομα είναι αυτό του Seth Rollins. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής αυτή την στιγμή δεν είναι και τόσο διαθέσιμος για να σκέφτετε το τι θα κάνει στο μέλλον του αφού ήδη, έχει τα δικά του προβλήματα με τον John Cena και πλέον, και με τον Kane. Σίγουρα, αν το ματς γείνει για τον τίτλο του Rollins ύπο διεκδίκηση, θα έχει τελείως διαφορετικό ενδιαφέρον...

Το τρίτο όνομα (που μας προκαλεί και περιέργεια) είναι αυτό του US Champion, John Cena. Θα πρέπει να γίνουν τεράστιες αλλαγές, για να χτιστεί αυτό το match ενόψει WrestleMania.

Εσύ, τι θα ήθελες να δεις στην WrestleMania 32;
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE