Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Μένει, φεύγει ή μώλις έχει έρθει;

Αφιέρωμα για την επιστροφή του Undertaker κάνει το RingsOfDanger.gr έχοντας την αφορμή του ερχόμενου Cell In A Hell όπου ο πιο επιτυχημένος σταρ στην ιστορία του WWE αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Brock Lesnar.


Ο ΘΡΎΛΟΣ ΤΩΝ ΡΙΝΚΣ ΤΟΥ WWE
Όπως είδαμε όλοι μας κατά την διάρκεια του Καλοκαιριού στο Battleground, ο νεκρός επέστρεψε στο Main Event της βραδιάς και διέκοψε τον αγώνα ανάμεσα στον Brock Lesnar και τον Seth Rollins την ώρα που ο πρώτος ήταν μόλις 1 δευτερόλεπτο μακριά από το να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής.


Όταν ο Taker έχασε από τον Lesnar

Τότε, ο Undertaker εμφανίστηκε στο ρινγκ και έβγαλε νοκ-αουτ τον Lesnar με 4 εύκολα χτυπήματα. Ο DeadMan έδωσε πολλές υποσχέσεις ενόψει του πιο καυτού SummerSlam τα τελευταία χρόνια και όντως κατάφερε και κέρδισε τον Brock Lesnar και ένα ματς - re-match- της WrestleMania 30 όπου ο νεκρός ηττήθηκε από τον Lesnar. Πολλοί από εμάς έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν πως ο Taker κέρδισε τον αγώνε του Καλοκαιριού και γι' αυτό τον λόγο αναμένεται να υπάρξει επανάληψη του αγώνα στις 25 Οκτωβρίου 2015.

Όποιο και να είναι το αποτελέσματα, πιο αναμένεται να είναι το μέλλον του Undertaker; Θα συνεχίσει την καριέρα του ή θα βάλει ένα οριστικό τέλος στην πιο καυτή καριέρα στην ιστορία του WWE;

Ο DeadMan έχει ακόμα 2 χρόνια συμβόλαιο με την εταιρία του WWE και σίγουρα δεν είναι από τους τύπους όπου θα τα παρατήσουν όλα και θα φύγουν πάνω που το κοινό του Smackdown & RAW έχει μώλις αρχίσει να φουντώνει.
Η ΕΠΙΣΤΟΦΉ ΤΟΥ ΤΡΆΝΤΑΨΕ ΤΑ ΝΕ΄ΡΑ!
Σύμφωνα με τα σημερινά δημοσιεύματα φωτιά, ο Taker θα δώσει σίγουρα αγώνες στο Μεξικό και μάλιστα ακούστικε ότι σε έναν, απέναντι σε 2 μέλοι της Watty Family θα τον δούμε μαζί με τον αδερφό του Kane. Αυτό αναμένεται να είναι ένα καλό ζέσταμα πριν τα υπόληπα νέα όπου ακολουθούν όπου θέλουν τον θρύλο του WWE να τα βάζει απέναντι σε έναν από τους John Cena, Seth Rollins και Braun Strowman για την WrestleMania 32.

Όλα δείχνουν πως ο Undertaker είναι έτοιμος για να συνεχείσει την καριέρα του στον χώρο των ρινκ αφού πλέον μετράει 25 στα ρινκ και είναι αρκετά έμειρος για να μπορεί να υπολογίσει τις δυνάμεις του....

Πρωταθλητής για πάντα.


Εσείς τον θέλετε;

Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE