Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Αγώνες - ρεσιτάλ - για τον Brock Lesnar!

Από την στιγμή που ο Undertaker θα αντιμετωπίσει οριστικά τον Brock Lesnar στο Hell in a Cell 2015, ο δεύτερος μένει χωρίς αντίπαλο ενόψει της WrestleMania 32. Δείτε αναλυτικά πως έχουν αυτή την στιγμή τα πράγματα.


Οι πιθανοί αντοιπάλοι για τον Brock Lesnar


Έτσι, δύο από τους καλύτερους παίκτες - θρύλους - της εταιρίας ήταν προγραμματισμένει να συγκρουστούν στην WrestleMania 32 όπου και εκεί θα τελείωνε οριστικά το σίριαλ μεταξύ των δύο. Παρόλα αυτά, η υπόθεση έχει ναυαγήσει οριστικά αφού οι δυό τους θα βρεθούν αντιμέτωπει στο Hell in a Cell.

Οι πιθανοί αντίπαλοι για τον Lesnar είναι οι Seth Rollins, Roman Reigns, The Rock και Stone Cold . Από πού προκύπτουν αυτά τα συμπεράσματα; Το Wrestling Observer και το CagesideSeats.com αναφέρουν χαρακτιριστικά....

Από την στιγμή που ο αγώνας μεταξύ στον Seth Rollins και τον Brock Lesnar δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς ο Undertaker έκανε την επιστοφή του στο Battleground. Επίσης, ο Architect είχε κάνει cash in την βαλίτσα MITB στην WrestleMania 31 και ο Lesnar δεν πήρε ρεβάνς ουσιαστικά ποτέ.

Επείσεις, αγώνας δίχως τέλος υπήρξε ανάμεσα στον Roman Reigns και τον Brock Lesnar. Μια ρεβάνς ανάμεσα στο δύο πάλι στο μεγαλύτερο PPV της χρονιάς δεν αποκλείεται να συμβεί.

Οι Lesnar και Rock έχουν την δικιά τους ιστορία. Ο Beast νίκησε τον Brahma Bull στο Summerslam 2002 και κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα. Ο Rock έχει δηλώσει πως είναι πρόθυμος να παίξει με τον Lesnar στο Dallas.

Τέλος, ο Steve Austin είχε πετάξει τα δικά του υπονοούμενα σε podcast με καλεσμένο τον Paul Heyman και αν είναι να δώσει κάποιον τελευταίο αγώνα, πρέπει να το κάνει φέτος.

*Θα πρέπει να σημειωθεί κάπου εδώ ότι ο Seth Rollins θα αντιμετοποίσει σίγουρα έναν από τους Undertaker ή Brock Lesnar.
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE