Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Μήνυμα Mick Foley στον Sting

Ο Mick Foley αναφέρθηκε σχετικά με τον τραυματισμό του Sting στον πρόσφατο αγώνα του με τον Seth Rollins στο NOC μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook.


O Mick Foley σε Live Event του RAW
Υπενθυμίζουμε ότι ο Sting, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα που έδωσε στο Night of Champions, με αντίπαλο τον Seth Rollins, ύστερα από ένα Buckle powerbomb του τελευταίου.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του Foley μεταφρασμένη στα ελληνικά:

- Είναι ένα παλιό πυγμαχικό γνωμικό που λέει: Τα πόδια είναι το πρώτο πράγμα που χρειάζεσαι. Στο wrestling, ο αυχένας είναι κάτι που είναι εξίσου σημαντικό με τα πόδια. Με ρώτησε ο γιος μου για τον τραυματισμό του Sting.

Μου είπε πως γίνεται μια τόσο συνηθισμένη κίνηση όπως το buckle powerbomb να αποτελέσει τη κίνηση που θα τελειώσει την καριέρα του Sting. Το σκέφτηκα λίγο και θυμήθηκα πόσες απλές και συνηθισμένες κινήσεις που δέχτηκα όταν βρισκόμουν προς τη δύση της καριέρας μου, οδήγησαν σε τραυματισμό, ενώ όταν ήμουν νεότερος δεν μου προκαλούσαν τίποτα. Πάθαινα διασείσεις, από τις οποίες χρειαζόμουν μέρες, εβδομάδες μέχρι και μήνες για να συνέλθω.

Ίσως να οφείλεται στο ότι όσο μεγαλώνουμε, χάνουμε δύναμη στον αυχένα κι έτσι είναι πιο εύκολο να πάθουμε ζημιά. Ευτυχώς, οι γιατροί και οι επιστήμονες που έχουν κάνει μελέτες πάνω στους τραυματισμούς της σπονδυλικής στήλης, θα το ψάξουν το θέμα και τραυματισμοί όπως αυτός που υπέστη ο Sting την περασμένη Κυριακή, θα μπορούν να αποφευχθούν στο μέλλον.

Δεν νομίζω ότι πρόκειται για κάποιο λάθος που έκανε ένας εκ των δύο. Ούτε ο Sting έφταιγε, αλλά ούτε και ο Seth Rollins. Ούτε φυσικά το WWE. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να αναφέρουμε τους λόγους για τους οποίους οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παλαιστές τραυματίζονται πιο συχνά και πιο εύκολα.

Ηταν τα όμορφα λόγια του Foley.
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE