Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Ryback: «Δεν αρέσουν στον Vince τα Goldberg συνθήματα»!

Συνέντευξη για λογαριασμό του οικοδεσπότη της εκπομπής Wrestling Podcast, παραχώρησε πρόσφατα ο πρώην Intercontinental πρωταθλητής, Ryback.



Ο ''Big Hunrgy'', έκανε λόγο για θέματα που αφορούν τον ίδιο και την καριέρα του, αλλά και για την πορεία του στο κορυφαίο promotion. 

Μεταξύ άλλων, ο θηριώδης παλαιστής ρωτήθηκε σχετικά με τα ''Goldberg'' συνθήματα που ακούει από το κοινό. Το άλλοτε μέλος της Nexus, δήλωσε χαρακτηριστικά:

'' Ποτέ δεν με ενόχλησε αυτό. Αλήθεια. Ήξερα ανέκαθεν ότι οι οπαδοί ήταν πιστοί σε αυτόν επειδή ήταν ένα από τα κορυφαία ονόματα του WCW κι επειδή μετά ήρθε εδώ (σ.σ στο WWE) και είχε μια καλή πορεία. Ήξερα ότι με τον καιρό, ο κόσμος θα πιστέψει σε μένα. Πάντα θα υπάρχουν μερικοί εξυπνάκηδες που θα προσπαθούν να αρχίσουν τα συνθήματα, αλλά πάντα θα επισκιάζεται από τα '' Feed me more '' συνθήματα, τα οποία ακούγονται πολύ περισσότερο ''

Παρ' όλα αυτά, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ryback, ο Vince McMahon ενοχλείται ιδιαίτερα όταν ακούει τα συγκεκριμένα συνθήματα.

Ο 33χρονος παλαιστής, αναφέρθηκε και στον αγώνα που είχε δώσει με τον Tensai πριν από 3 χρόνια, στα πλαίσια ενός επεισοδίου του RAW, θέλοντας να βάλει ένα τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Matt Bloom (το πραγματικό όνομα του Tensai) να προβάλλει αντίσταση, με σκοπό να τον σαμποτάρει (sandbagging):

'' Ο Matt δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν θα προσπαθούσε να σαμποτάρει κάποιον. Αν αυτό ήταν ένα τεστ για μένα, ειλικρινά, δεν πτοήθηκα καθόλου. ''
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE