Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Smackdown: 09/24/2015 | Στο μυαλό... o Kane!

Δείτε πρώτοι τα αποτελέσματα του σημερινού - καυτού - WWE Smackdown όπου είχε το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον κόσμο του WWE.


Προκάλεσε... και προκαλέθηκε! 

Ο Kane σε ομιλία με τον Rollins

Η βραδιά άρχισε με τον Kane να εμφανίζεται στο ρινκ και να προκαλεί λεκτικά τον Seth Rollins για τον παγκόσμιο τίτλου του WWE όπου λίγο αργότερα, ο Rollins εμφανίστηκε και από απόσταση και έδωσε πολλές απαντήσεις στις δηλώσεις του Kane.

Νίκη... από το πουθενά! 
Neville & The Lucha Dragons VS The New Day

Αργότερα είχαμε τον πρώτο αγώνα της βραδιάς ανάμεσα στους Neville & The Lucha Dragons εναντίον των New Day. Ο αγώνες βρείκε νικητές τους δεύτερους αφού έπαιξαν πολύ τακτικά και ξετρέλαναν για ακόμη μια φορά τον κόσμο του WWE με τον δικός, ξεχωριστό πανηγυριμό.

Αγώνας απ' τους λίγους!



Φανταστικό ματς είδαμε ανάμεσα στους Roman Reigns και Luke Harper, όπου μετά από ένα εξαιρετικό θέαμα με πάρα πολλές κινήσεις για τελείωμα, έβγαλαν νικήτη τον Roman Reigns. Ματς από τα λίγα της βραδιάς. Ίσως και το πιο ωραίαο!

Το Main Event για απόψε: 

Dean Ambrose VS Seth Rollins

Αργότερα, το WWE έκανε γνωστό το Main Event της βραδιάς έχοντας στο πιάτο τους αγώνα μεταξύ του Dean Ambrose και για ακόμη μια φορά, του Seth Rollins.

Ένας και μοναδικός... Cesaro!


Cesaro από' κει... που δεν το περιμένεις!


Φανταστικός για ακόμη μια φορά που εντοιποσίασε τους πάντες με την νίκη του απέναντι στον Bo Dallas όπου θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν λίγο αναμενόμενη σύμφωνα με τα στατιστικά τους....

Γιατί να τον αφήσεις μόνο του Owens;


Μάχη τιτάνων

Φανταστικό αγώνα με θέαμα... αλλά με άσχημο τελείωμα παρακολουθήσαμε ανάμεσα στους Ryback & Dolph Ziggler απέναντι στους Rusev και Kevin Owens. Οι δεύτεροι είχαν κατά κάποιον τρόπο τον έλεγχο του αγώνα αλλά ο Intercontinental Champion, Owned εγκατέλειψε τον αγώνα και άφησε τον Rusev μόνο του όπου δέχθηκε δύο αποτελειοτικά τελειώματα και έχασε τον αγώνα, με τον Kevin Owens να χειροκροτά υποτιμητικά.

Παιχνίδια μυαλού από τον Kane προς στον Seth Rollins

Στο αποψινό Main Event της βραδίας, ο Dean Ambrose βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν φίλο από τα παλιά, τον Seth Rollins. Σε έναν αγώνα αρκετά συγχρονισμένο, με πολύ ωραία θέαμα και από τους δύο superstars, με καλά διαστήματα και για τους δύο με πλούσιο θέαμα, την ώρα που ο παγκόσμιος πρωταθλητής είχε πάρει τον έλενχο του παιχνίδιού, o Kane έπαιξε παιχνίδια μυαλού προς τον Seth Rollins βάζοντας την μουσική του να ακουστεί στον ρινκ. Έτσι, ο Ambrose βρήκε την ευκαιρία και τελείωσε τον Rollins με ένα χτύπημα.


Dean Ambrose απέναντι στον Seth Rollins

Αργότερα, μετά την λήξη και την αποχώρηση του Dean Ambrose από τον αγωνιστικό χώρο, ο Rollins προκάλεσε για ακόμη μια φορά τον Kane λέγοντας πως ότι και να έγινε απόψε παραμένει World Heavy Champion!


Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων: 

Ο Roman Reigns νίκησε τον Luke Harper
Οι New Day Neville νίκησαν τους The Lucha Dragons.
Ο Cesaro νίκησε τον Bo Dallas.
Ryback & Dolph Ziggler επιβλήθηκαν των Rusev και Kevin Owens.
Ο Dean Ambrose κέρδισε τον Seth Rollins στο Main Event.
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE