Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Royal Rumble 2016: Επιστροφή στον θρόνο του...


Με επιτυχία διεξάχθηκε το φετινό Royal Rumble, παρά το προβλέψιμο αποτέλεσμα το Royal Rumble match ήταν πολλά επίπεδα ανώτερο του περσινού και εντυπωσίασε τους πάντες, ντεμπούτο για AJ Styles, δεύτερη φορά US Champion o Kalisto, κορυφαίο Last Man Standing,"Ζωντανή" η New Day,  πάει για τον τίτλο η Sasha Banks.





Είδαμε το kick-off panel με τους Booker T, Corey Graves, Jerry Lawler & Renee Young να δίνουν τις προβλέψεις τους για τους αγώνες και έκαναν μια ιστορική αναδρομή σε παλαιότερα Rumble matches.

Kick-Off
The Dudley Boyz vs The Ascension vs Jack Swagger & Mark Henry vs Darren Young & Damien Mizdow


Σε ήπιους ρυθμούς κύλησε το ζέσταμα του PPV με τους Swagger & Henry να βγαίνουν νικητές με έπαθλο δύο θέσεις στο Royal Rumble, οι Dudleyz έκαναν το 3D στον Viktor και ο Mark Henry άδραξε την ευκαιρία καθώς ο Swagger είχε ακινητοποιήσει τον Bubba με το Patriot Lock.



Intercontinental Championship
Dean Ambrose(c) vs Kevin Owens


Την παράσταση έκλεψαν οι δύο ορκισμένοι εχθροί που έβαλαν σε κίνδυνο τα κορμιά τους χαρίζοντας κορυφαίο θέαμα, o Pricefighter κατάφερε να σταθεί στα πόδια του μετά από δύο απανωτά Dirty Deeds με το δεύτερο πάνω στην καρέκλα και ο Lunatic Fringe να μένει όρθιος μετά από Brainbuster από το top rope μέσα από το τραπέζι. Τον τίτλο του διατήρησε ο Ambrose αποτρέποντας τον Owens να τον αποτελειώσει στέλνοντάς τον από το top rope μέσα στα δύο τραπέζια που ήταν στον ringside.


WWE Tag Team Championship
The New Day(c) vs The Usos


Ο Xavier Woods βρισκόταν στο ringside παρέα με το καινούριο του τρομπόνι. Για ακόμα μια φορά η New Day κατάφερε να μείνει ζωντανή στην κορυφή της Tag Team Division επικρατώντας των Usos, ένα blind tag από τον Big E ήταν αρκετό για να νομίζει ο Jey Uso πως ο Kofi Kingston είναι ο legal man πηγαίνοντας κατευθείαν από το top rope στο Big Ending και το three count.


United States Championship

Alberto Del Rio(c) vs Kalisto


Την μεγαλύτερη νίκη της ζωής του κατάφερε να πάρει ο Kalisto κατατροπώνοντας τον Del Rio για τρίτη φορά στην καριέρα του και στεφθηκε για δεύτερη φορά United States Champion, δύο Salida Del Sol χρειάστηκαν για να χάσει την ζώνη του ο Mexican Aristocrat.


Backstage, ο Paul Heyman συνάντησε την Stephanie McMahon και τις είπε πως στο Royal Rumble match θα μεταφέρει την Roman Empire στην Suplex City.

Divas Championship
Charlotte(c) vs Becky Lynch


Ο Ric Flair βρισκόταν στο ringside. Για ακόμη μια φορά η Lass Kicker έφτασε πολύ κοντά στην νίκη αλλά δεν κατάφερε να την πάρει, όταν η Lynch "κλείδωσε" την Charlotte στο Disarmer o Nature Boy πέταξε το σακάκι του στα μούτρα της για να σταματήσει την λαβή, η Charlotte της έκανε Eye Poke και ακολούθησε Spear για να διατηρήσει το Divas Championship. Μετά το match εμφανίστηκε η Sasha Banks και έβγαλε την Lynch από το ring, έδωσε τα χέρια με την Charlotte, της επιτέθηκε πισώπλατα με το Bank Statement και πανηγύρισε με το Divas Championship.


WWE World Heavyweight Championship
30-Man Royal Rumble


Υπερθέαμα με όλη του την ουσία ήταν το φετινό Royal Rumble match, αυτός που κατάφερε να εκθρονίσει τον Roman Reigns που κατα την διάρκεια του αγώνα μεταφέρθηκε για ιατρική περίθαλψη από την επίθεση των League of Nations δεν ήταν άλλος από τον Triple H που μπήκε τελευταίος στο νούμερο 30 και αφού έκανε eliminate τους Dolph Ziggler, Bray Wyatt, Roman Reigns & Dean Ambrose κατάφερε να πάρει την εκδίκηση του για αυτά που δέχτηκε στo TLC. Highlights το Ντεμπούτο του AJ Styles (Ναι! σωστά διαβάσατε!), o R-Truth να μπαίνει με σκάλα και να την σκαρφαλώνει για να πιάσει την βαλίτσα νομίζοντας ότι είναι στο Money in the Bank, ο Brock Lesnar να κάνει eliminate τα μέλη της Wyatt Family, ο Big E να παίρνει τον Kofi Kingston στους ώμους του για να τον σώσει και ο Sami Zayn να κάνει την εμφάνιση του στον αγώνα.

Ακολουθεί η λίστα των entries και των eliminations του πραγματοποίησαν:

1. Roman Reigns (Έκανε eliminate τους Rusev, Albero Del Rio, Tyler Breeze, Sheamus)
2. Rusev
3. AJ Styles (Έκανε eliminate τους Tyler Breeze, Curtis Axel)
4. Tyler Breeze
5. Curtis Axel
6. Chris Jericho (Έκανε eliminate τον Kofi Kingston)
7. Kane (Έκανε eliminate τον R-Truth)
8. Goldust
9. Ryback
10. Kofi Kingston
11. Titus O'Neil (Έκανε eliminate τον Goldust)
12. R-Truth
13. Luke Harper (Έκανε eliminate τους Stardust, Neville, Mark Henry)
14. Stardust
15. Big Show (Έκανε eliminate τον Titus O'Neil, Ryback)
16. Neville
17. Braun Strowman (Έκανε eliminate τους Kane, Big Show, Mark Henry, Sami Zayn)
18. Kevin Owens (Έκανε eliminate τον AJ Styles)
19. Dean Ambrose (Έκανε eliminate τον Chris Jericho)
20. Sami Zayn (Έκανε eliminate τον Kevin Owens)
21. Erick Rowan (Έκανε eliminate τον Mark Henry)
22. Mark Henry
23. Brock Lesnar (Έκανε eliminate τους Luke Harper, Braun Strowman, Erick Rowan, Jack Swagger)
24. Jack Swagger
25. The Miz
26. Alberto Del Rio
27. Bray Wyatt
28. Dolph Ziggler
29. Sheamus
30. Triple H (ΝΙΚΗΤΗΣ - Έκανε eliminate τους Bray Wyatt, Dolph Ziggler, Roman Reigns, Dean Ambrose)

**Τον Brock Lesnar τον έκανε eliminate η Wyatt Family αφού είχαν γίνει eliminated.
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE