Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Γιατί έρχεται στο RAW ο Lesnar;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα BleacherReport.com, ο Brock Lesnar αναμένετε να επιστρέψει στο αποψινό επεισόδιο του RAW στο Μπέρμιχαμ της Αλαμπάμα και στόχο, την ανταπόκρισεί του σχετικά με το main event του Fastlane απέναντι στους Roman Reings και Dean Ambrose.

Παρούσια ενόψει WestleMania για Brock Lesnar

Παρόλ' αυτά, σύμφωνα με ακόμα περισσότερες πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Lesnar αναμένετε να βρεθεί σε μάχη με ένα από τα 4 μέλοι της Wyatt Family κατά την διάρκεια της επερχόμενης WrestleMania 32. Έτσι, ίσως, το WWE ετοιμάζει μια μικρή "έκληξει" για τον Brock Lesnar απόψε το βράδυ.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Wyatt Family στέρισε από το "τέρας" (Brock Lesnar), τον παγκόσμιο τίτλου WWE στο τελευταίο PPV που παρακολουθήσαμε, Royal Rumble. Στο αμέσως επόμενο επεισόδιο, η Stephanie McMahon ανακοίνωσε ότι ο Lesnar θα αγωνιστεί απέναντι στους Roman Reings και Dean Ambrose σε ένα Triple Threat Match στο Fastlane. Παράλληλα, ο νικητής αυτού του αγώνα, θα πάει στην WresteMania όπου θα βρεθεί ένας - με ένα απέναντι στο World Heavyweight Champion, Triple H.

Όπως και να' χει, ένα είναι σίγουρο. O Brock Lesnar δεν είναι και στις καλές του ύστερα από την ήττα του στο Royal Rumble, οπότε, φανταστίτε και τον Paul Heyman...

Θα γίνει σήμερα το Μπέρμιχαμ της Αλαμπάμα μια suplex city; Ποίοι superstars θα υποστούν την οργή του Lesnar: Bray Wyatt και η οικογένιά του ή οι αντίπαλοι του θηρίο ενόψει Fastlane... δεν θα έχει πολύ σημασία αφού σήμερα, θα φέρει πόνο στο RAW.
Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE