Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

Όλα τα νέα για WWE σε... RAW, SmackDown & PPV's

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE
fg

Τι θα κάνει ο Chris Jericho μετά το FastLane;

Κατά την διάρκεια του σχεσινού show, ο Chris Jericho αποδέχθηκε την πρόκληση του AJ Styles όπου ήταν για ένα τρίτο αγώνα στο FastLane αυτή την Κυριακή.


Πιο είναι το μέλλον για αυτούς τους δύο;

Είναι δύσκολο στο να βρεις την απάντηση για το ποιός θα κερδίσει αυτό το ματς μια και η σειρά είναι στο 1-1. Οι περισσότεροι πίστευουν πως ο Styles θα πάρει την νίκη απέναντι στον Y2J, αλλά αυτό αφίνει ανοιχτά τα δεδομένα σχετικά με το τι θα κάνουν στην WrestleMania.

Φαίνεται πως οι 2 άντρες θα χωρίσουν μετά το FastLane και ο καθένας θα πάρει την δική του πορεία προς την WM. Όπως έχουμε δει, στα τελευταία επεισόδιο ο Jericho έχει σχεδόν κάνει ένα heel turn αλλά δεν το έχει ολοκληρόσει. Ίσως το κάνει στο FastLane και μετά πάμε για ένα ματς στην WrestleMania; Κανείς δεν ξέρει.

Είναι πολύ πιθανό και το Kevin Owens VS AJ Styles για την Intercontinental ζώνη ενώ παράλληλα, υπάρχουν φήμες για Dean Ambrose VS AJ Styles με έναν από τους δύο να κάνει heel turn.

Η άλλη ερώτηση είναι για το πόσο ακόμα θα εμφανίζεται ο Chris Jericho. Αν δεν δούμε κάποιο feud στον δρόμο για την Mania είναι πολύ πιθανό να φύγει για λίγο καιρό κατά τον Απρίλιο.


Διαβάστε για το ποιός είμαι:

Previous
Next Post »

RingsOfDanger.GR | ROD.gr / ελληνικά νέα για WWE